PREMİER LİG GEÇMİŞİ VAR

Antalyaspor maçında Trabzonspor’un çok iyi bir golcü ve oyun kurucu eksikliği yeniden ortaya çıktı. Golcü oyuncu konusunda Çin’de Dalian Pro forması giyen Salomon Rondon listede. Premier Lig geçmişiyle dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcunun maliyeti yüksek ancak bonservis problemini çözebilirse Venezuelalı yıldız golcü için şartlar zorlanacak.

GENÇLER DE LİSTEDE

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın santrafor transferi için ise yönetime verdiği listede öne çıkan isim Jonas Wind. Kopenhag forması giyen 1.90 boyundaki Danimarkalı santrfor henüz 21 yaşında ve pek çok Avrupa kulübü tarafından takip altında. Bu sezon 13 maçta 7 gol atan Wind, Avcı’nın bizzat takip ettiği oyunculardan biri. Ayrıca ABD’nin Toronto takımında forma giyen 20 yaşındaki Kanadalı golcü Ayo Akinola ile Sassuolo’nun 21 yaşındaki Danimarkalı golcüsü Jens Odgaard ile CSKA Moskova’nın 21 yaşındaki Arjantinli golcüsü Adolfa Gaich de gündemdeki diğer golcü isimler.

PEREZ HEYECANI

Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu Enzo Perez’in yolunu gözlüyor. River Plate ile bonservis sorununu çözmeye çalışan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Trabzonspor’un teklifini kabul etmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği lider oyuncunun takıma katılması halinde Trabzonspor’un orta saha sorununu büyük oranda çözeceği belirtiliyor. Arjantinli taraftarların gitmesini istemediği Perez de yeni bir maceraya başlama adına sabırsız. 1,5 yıllık sözleşme imzalanacak olan Arjantinli yıldızın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor

YUSUF PAZARLIĞI

Trabzonspor, eski oyuncusu Yusuf Erdoğan’ı yeniden kadroya katma adına girişimlerini sürdürüyor. hem sağ hem de sol önde görev yapabilen Yusuf Erdoğan ihtiyaç duyulduğunda sol bek olarak da oynayabildiği için alternatif oyuncu olarak düşünülüyor. Yusuf Erdoğan ile her konuda anlaşmaya varıldı. Ancak Kasımpaşa Kulübü bonservis ücreti istiyor. Bu konuda girişimler sürüyor.

SALLAI ARAŞTIRMASI

Yusuf Erdoğan transferinin gerçekleşmemesi halinde alternatif isimler de belirlenmiş durumda. Bordo-Mavililerin Alman ekibi Freiburg’tan Roland Sallai’yi gündemine aldığı öğrenildi. 23 yaşındaki Macar oyuncuyu, scout ekibi önermişti. Maliyeti yüksek olmasına rağmen yönetim Sallai için temasları sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim