MÜTHİŞ GOLLER

Trabzonspor, 13.hafta maçında Gaziantep’i konuk etti. Hamşik, Bakasetas, Uğurcan, Gervinho gibi yıldızların yokluğunda sahaya çıkan Bordo-Mavili ekip, ilk dakikalarda rakibin baskısı ile karşılaştı. Ancak Bordo-Mavili ekip bu baskıyı çabuk kırıp rakip kaleye yüklenmeye başladı. Müsabakanın 19.dakikasında kazanılan frikik atışında Abdülkadir Ömür yaklaşık 30 metreden mükemmel bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle Gaziantep’in gardını düşüren Trabzonspor, 42.dakikada Djaniny, 45.dakikada Cornelius’un golleriyle soyunma odasına 3-0’lık skorla önde gitti.

DİREKLER İMDADA YETİŞTİ

Müsabakanın ikinci yarısında Gaziantep’in baskısı vardı. Bordo-Mavili ekip üst üste kalesinde ciddi pozisyonlar gördü. Konuk takımın iki topu direkten dönerken Edgar da çizgi üzerinde kritik müdahaleler yaptı. 76.dakikada kontraya çıkan Trabzonspor, Djaniny ile dördüncü gole çok yaklaştı ancak Günay bu kez gole izin vermedi. 83.dakikada gelişen Gaziantep atağında Arda gole izin vermedi. Müsabakayı 3-0’lık skorla kazanan Trabzonspor puanını 33 yaparken namağlup liderliğini sürdürdü. Fırtına bu galibiyetle ezeli rakipleri Fenerbahçe ile puan farkını 10’da tutarken Galatasaray ile farkı 12’ye Beşiktaş’la 13’e çıkardı.

STAT: Medical Park

HAKEMLER: Suat Arslanboğa***, İsmail Şencan***, Süleyman Özay***

TRABZONSPOR: Arda Akbulut***, Dorukhan Toköz*** (Dk.87 Yunus Mallı*), Edgar***, Hugo***, Trondsen***, Berat Özdemir*** (Dk.81 Peres**), Siopis***, Abdülkadir Ömür*** (Dk.81 Yusuf Sarı**), Djaniny***, Nwakaeme*** (Dk.87 Serkan Asan*), Cornelius*** (Dk.69 Denswil**)

GAZİANTEP: Günay*, Oğuz* (Dk.46 Sagal*), Ertuğrul*, Caulker*, Djilobodji*, Tosca* (Dk.46 Mendly*), Doğan* (Dk.72 Yusuf*), Recep Niyaz* (Dk.81 Furkan?), Kitsiou*, Maxim*, Dicko* (Dk.72 Merkel*)

GOLLER: Dk.20 Abdülkadir Ömür, Dk.42 Djaniny, Dk.45 Cornelius (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dicko, Ertuğrul, Maxim, Djilobodji (Gaziantep)

Editör: TE Bilisim