Tur her ne kadar zora girse de Lacivert-Kırmızılı ekip umudunu kaybetmedi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda taraflar girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramayınca bu yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ

53 dakikada gelişen bir Erzincan atağında Batuhan’ın golüne engel olamayan Hekimoğlu Trabzon deplasmanda 1-0 geri düştü. Beraberlik golü için risk alan Lacivert-Kırmızılı ekip bu kez 70.dakikada Sabrican Vural’ın golü ile büyük bir şok yaşadı ve skor 2-0 oldu. Kalan dakikalarda sonucu değiştirecek golü bulamayan Hekimoğlu Trabzon sahadan beklemediği bir şekilde 2-0 mağlup ayrılarak tur umudunu Trabzon’a bıraktı. Bu maçın rövanşı 16 Mayıs Pazar günü Trabzon’da oynanacak.

STAT: Müstakil Atletizm Pisti Sahası

HAKEMLER: Murat Erdoğan**, Emrah Ünal**, Ali Can Alp**

24ERZİNCANSPOR: Murat Demir**, Abdullah Balıkuv***, Yunus Emre***, Ahmet Kaan*** (Dk.90 Batuhan Yılmaz?), Batuhan Salman***, Samed Karakoç***, Uğurcan Bekçi** (Dk.73 Hakan Demir*), Mümin Talip Pazarlı**, Rıdvan Türker**, Sefa Akgün** (Dk.90 Uğur Taşdemir?), Ozan Papaker? (Dk.10 Sabrican Vural***) 

HEKİMOĞLU TRABZON: Abdülaziz Demircan**, Uğur Arslan**, Ali Aytemur**, Yasin Palaz**, Oğuz Kocabal** (Dk.73 Mücahit Akçay*), Samet Yalçın* (Dk.73 Eray Atasever*), Caner Aktaş* (Dk.58 Özkan Yıldırım*), Mehmet Sak**, Serkan Odabaşoğlu* (Dk.58 Halil İbrahim*), Burhan Eşer**, Batuhan Karadeniz**

GOLLER: Dk.53 Batuhan Salman, Dk.70 Sabrican Vural (24Erzincanspor)

Editör: TE Bilisim