TFF 2.Lig kırmızı Gruptaki sezona çok iyi bir başlangıç yapıp 4 maçta topladığı 10 puanla liderliği ele geçiren Hekimoğlu Trabzon’un Trabzonspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Hakan Yeşil, kulübün medya merkezine yaptığı açıklamada ‘ Bu takıma geldiğim için çok mutluyum, iyi ki gelmişim’ dedi.

GENÇLER İÇİN BU KULÜP 1 NUMARA

Genç futbolcu açıklamasında özetle şunları söyledi: ”İlk başta bana bu haber geldiğinde olumlu bakmamıştım. Ondan sonra  hocalarla ve başkanlarla yaptığımız görüşmelerden sonra olumlu baktım. Buraya geldikten sonra bambaşka bir ilgiyle karşılaştım. İlgiden tesise her şey çok güzeldi. Buraya gelmek benim için bir ayrıcalık oldu, mutluyum. Gençlere tavsiyem, hiç ön yargılı olmasınlar, ilk adımda burası bence en iyi yerdir. Hem Trabzonspor’a gitmek açısından, hem oynamak açısından, maddi, manevi burası şuan bir numaradır, buraya gelmeleri ayrıcalıktır, kesinlikle öneriyorum. Burası bence tarif edilemez bir duygu.

ŞANSIMI İYİ KULLANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Çok iyi bir gidişat yakaladık 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik. İnşallah böyle devam ederiz İlk başlarda oynayamadım. Elbette hocanın seçeneği, ancak  yılmadım, bırakmadım, mücadele Hocam  Niğde maçında bana bir forma şansı verdi. Şansımı ise iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum ki o maçtan sonra da  oynamaya  devam ettim. Şimdi takıma katkı yapmak  elimden geleni yapıyorum, İnşallah hem takım hem de kendi adıma hep böyle devam ederiz. Afyonspor’u da mağlup ederek bir seri yakalayıp yolun sonunu  şampiyon olarak tamamlarız.

ÖNCE TRABZONSPOR SONRA PREMİER LİG

”Adıyaman maçı benim için çok özeldi, çünkü  annem ,babam da maça gelmişti. Annem kazanmamız için çok dua etti.  Ben annem için  de oynamıştım ,maçtan sonra yanına gittim ve  ”Bu galibiyet senin içindir’ dedim.  O da çok mutlu oldu . Benim için  ayrı bir duyguydu inşallah diğer maçlara da gelir. Maçlara geldikleri zamanda farklı oynama hissi geliyor bana, İnşallah böyle devam eder, annemin gelmesi  beni çok mutlu ediyor. O’nu görünce çok daha motive oluyorum.

 Burada başarılı olup güçlü bir şekilde Trabzonspor’a dönmek istiyorum. Orada oynayıp  kupalar şampiyonluklar kazanmak istiyor ,bunun hayalini kuruyorum.  Ondan sonra  da Allah nasip ederse  çok çalışıp  kendimi Premier Lig’de görüyorum.

Editör: TE Bilisim