MADDİ MANEVİ DESTEK

Baba Sadık Albayrak’dan aldıkları Trabzonspor aşkını, her zaman, her zeminde en üst düzeyde taşıyan Berat Albayrak, özellikle kulübe kaynak bulmada ve borçların da yapılandırılmasında devlet düzeyinde Trabzonspor’a, hatta diğer takımlara da sağladığı imkanlar Türk futbolunun kaosa gitmesinin bile önüne engel teşkil etmiştir.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HEP TRABZONSPORLA OLDU

Berat Albayrak’ın Trabzonspor aşkı, başkalarının haklarına halel getirmeden bordo-mavili camianın hakkının teslim ve tescil edilmesini içerdiği için özellikle yönetenlere büyük güç vermiştir. Antalyaspor maçı öncesi Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Trabzon’da bir araya gelen Berat Albayrak şampiyonluk için teşekkür ettikten sonra, bundan sonra daha büyük başarıların elde edilmesi için kendisinin elinden gelen gayreti göstereceğini tekrarladı.

YÖNETİM TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzonspor’un kazandığı şampiyonluğun da verdiği ivme ve heyecanla her bakımdan daha iyiye gideceğinden emin olduğunu söyleyen Berat Albayrak, başarının istikrarlı bir şekilde sürdürülebilir olması için camianın yakaladığı birlik ve beraberlik atmosferini daha da güçlendirmesi için herkesi hep birlikte çaba göstermeye davet etti. Trabzonspor yöneticileri de, maddi ve manevi olarak kendilerine en büyük desteği veren Berat Albayrak’a teşekkür ederken, kendisinin her daim yanlarında olmasının kulüp için en büyük güç olduğunu söylediler. 
ALİH BIYIK
 

Editör: TE Bilisim