Sözleşmesi sona eren Filip Novak ve Jose Sosa için Trabzonspor futbolcuların menajerleriyle son kez masaya oturmaya hazırlanıyor.
 
Sözleşme uzatmak için şartlarını ortaya koyan Bordo-Mavililer alacağı cevaba göre harekete geçecek. Adı sürekli Arjantin ekibi Estudiantes’le anılan Sosa’nın menajeri Ezequiel Manera "Sosa 35 yaşında. Estudiantes'in 3 yıllık bir kontrat önereceği konuşuluyor ancak ortada henüz böyle bir teklif yok. Arjantin'de neler olacağı da belirsiz. Sosa 6 ay boşta kalıp bir sonraki transfer dönemini bekleyemez" diyerek adeta müjde verdi.
 
Novak konusunda da Çekyalı golcü sol bekin durumuna göre hareket etmeyi planlayan Bordo-Mavililer alternatifli planlar hazırladı. Oyuncunun Trabzonspor’da kalma istemesinin ardından hemen imzaların atılması beklenirken aksi bir durumda ise gözünü bu mevki için arayışlara çevirecek. Her ihtimale karşı alternatif arayışlarını sürdüren Fırtına, Hoffenheim’ın Yunan futbolcu Konstantinos Stafylidis ve Sparta Prag ile kontratı sona eren 28 yaşındaki Martin Frydek’le dirsek temasına geçecek.
 

Editör: TE Bilisim