4’TE 4 YAPTILAR

Uzun yıllar aranın ardından hentbolun varlığını hatırlayan Trabzon’da, gerçekleştirilen yeni oluşum meyvelerini vermeye başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak Erkekler Hentbol 1. Lig2inde mücadele eden temsilcimiz millî araya lider girmesini bildi. İlk 4 haftada rakiplerine aman vermeyen Büyükşehir Belediyespor, son olarak deplasmanda oynadığı Van Anadoluspor karşılaşmasını 37-20’lik skorla galibiyetle tamamladı.
 
ZORLUOĞLU: KATKI SAĞLADIK

Alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “70’li yıllardan beri Trabzon’da oynanan ve birçok kulübün süper ligde mücadele ettiği ilimizin futboldan sonraki en önemli spor branşı olan hentbolun tekrar öne çıkarılması için büyük katkı sağladık.” ifadelerini kullandı.
 
HEDEF SÜPER LİG

Yalıspor, 24 Şubat, Tütünspor, İskenderpaşaspor, Hentbol İhtisas, Akçaabat Belediyespor, KTÜ Spor ve Büyükşehir Belediyespor’un uzun süre hizmet verdiği ve birçok milli sporcu yetiştirip Avrupa kupalarında oynadığı şehir Trabzon, umuyorum ki süper lige çıkıp aynı başarıları elde edecektir. Bu mutluluğu 4 bin kişilik spor salonumuzda hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN GÜL SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül ise, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugüne kadar oynadıkları tüm maçlardan galip ayrıldılar. Zorlu Van deplasmanından büyük bir fark ile ayrıldık. Önümüzde ki üç hafta milli ara olduğu için sporcularımıza biraz izin vereceğiz ve hemen ardından idmanlara devam edecekler” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim