ANALİG Cimnastik Kızlarda Trabzon, Erkeklerde Rize şampiyon oldu
 
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yomra Cimnastik Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvada sporcuların gösterdiği performanslar büyük alkış aldı.
 
 7 Kız ve 6 Erkek takımının katıldığı grup müsabakalarının açılışında konuşan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Geçen hafta il birinciliği yaptık, yüksek katılım ve yetenekli sporcularımızı görünce, gelecekte bu branşta ne kadar başarılı olabileceğimiz konusunda umutlandık, mutlu olduk” diye konuştu.
 
Öztürk, “Şimdi grup ANALİG müsabakaları var ve pırıl pırıl, çalışkan, yetenekli, karakterli çocuklarımızla bir aradayız. Yoğun antrenmanlara aldırmadan büyük bir hevesle spor yapan çocuklarımızı, onları sporla buluşturan anne-babaları ve tesislerden ulaşıma kadar onlara imkan sağlayan her kesi, her kurumu yürekten kutluyorum” dedi.
 
Trabzon, Bayburt, Tokat, Ordu, Erzurum, Ardahan, Giresun, Erzincan ve Rize’den sporcuların takım ve ferdi olarak yarıştığı mefes kesen mücadelelerin ardından kızlarda Trabzon, erkeklerde de Rize ekibi, takım halinde birinci oldu. Ferdi müsabakalarda ise kızlarda Bayburt’tan Gül Baykal, erkeklerde ise Rize’den Mustafa Hamza Seven kürsünün en üst basamağına çıktı.
 
Renkli görüntülere sahne olan cimnastik müsabakaları sonrası dereceye giren sporcuların madalyaları ve başarı belgeleri Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi, İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Milli Hakemler Sema Göktaş ve Emel Karadeniz ile Bölge Hakemi Zeynep Yeşil tarafından düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.
 
İŞTE YARIŞMA SONUÇLARI
 
KIZLAR FERDİ
 
1: B. Gül Baykal (Bayburt)
2: İ.Nazlı Iğcı (Trabzon)
3: Elif Kart (Trabzon)
 
KIZLAR TAKIM
 
1: Trabzon
2: Bayburt
3 (Tokat)
 
ERKEKLER FERDİ
 
1: M.Hamza Seven (Rize)
2: Kayra Gül (Rize)
3:Osman Vefa Doğan (Rize)
 
ERKEKLER TAKIM
 
1: Rize
2: Trabzon
3: Erzurum
Editör: TE Bilisim