SKODA AFFETMEDİ

Yeni Malatya mağlubiyeti sonrası Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, 20.hafta maçında sahasında Gaziantep’i konuk etti. Yardımcı antrenörler Ersin Aka ve Muhammet Köseoğlu yönetiminde, Gaziantep karşısına çıkan Yeşil-Mavili ekip, yoğun kar yağışının altında oynanan müsabakaya çok etkili ve tempolu başladı. Atmaca, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede büyük bir baskı kurdu. Bu baskı 42.dakikada sonucunu verdi. Milan Skoda’nın attığı golle Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika Atmaca’nın üstünlüğü ile sona erdi.

SON SÖZ SAMUDİO’DAN

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Çaykur Rizespor’un üstünlüğü devam etti. 5’li savunma oynamasına rağmen Gaziantep’e çok zor anlar yaşatan Çaykur Rizespor, 55.dakikada penaltı kazandı. İlk golün sahibi Skoda, penaltıyı da gole çevirerek skoru 2-0 yaptı. İyice rahatlayan Yeşil-Mavili ekip oyundaki temposunu düşürmedi. Rakibine pozisyon vermeyen Atmaca, 88.dakikada kazanılan penaltıyı Samudio gole çevirince skor 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Müsabakayı 3-0 kazanan Çaykur Rizespor, puanını 24 yaparken biraz olsun rahat nefes aldı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Halis Özkahya**, Mustafa Emre Eyisoy**, Mustafa Sönmez**

ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer***, Onur***, Selim Ay***, Talbi***, Melnjak***, Abdullah Durak***, Donsah***, Samudio*** (Dk.90 Jovancic?), Doğan Erdoğan*** (Dk.78 ErikSabo**), Fernando** (Dk.65 Michalak**), Skoda**** (Dk.90 Kemal?)

GAZİANTEP: Güray*, Oğuz**, Olkowski*, Djilobodji*, Tosca*, Güray* (Dk.78 Morais*), Mirallas* (Dk.30 Furkan*), Kozulj* (Dk.83 Andre*), Maxim* (Dk.57 Dicko*), Kenan* (Dk.58 Sousa*), Muhammet*

GOLLER: Dk.42-55 (P) Skoda, Dk.88 (P) Samudio (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Abdullah Durak (Çaykur Rizespor), Djilobodji, Günay (Gaziantep)

Editör: TE Bilisim