POZİSYONSUZ İLK YARI 

Çaykur Rizespor, 28.hafta maçında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Tehlikeli bölgeden uzaklaşma savaşı veren Yeşil-Mavili ekip, 6 puanlık maçı kazanma adına oldukça ofansif bir kadro ile sahaya çıktı. Ancak öncelikli gol yememeyi düşünen Çaykur Rizespor kontrollü futbolu tercih etti. Özellikle Boldrin ve Djokovic ile şekillenen hücumları sonuçlandıramayan Yeşil-Mavili ekip kalesinde de çok tehlikeli pozisyon vermedi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.  

OLACAK ŞEY DEĞİL 

Müsabakanın ikinci yarısına Çaykur Rizespor büyük bir şokla başladı. 48.dakikada kullanılan köşe atışında Muhar’ın golüne engel olamayan Yeşil-Mavili ekip 1-0 geri düştü. Çaykur Rizespor şoku üzerinden atıp bu gole karşılık verme adına atağa geçti. Yeşil-Mavili ekip aradığı beraberlik golünü 72’de Samudio ile buldu ve skor 1-1 oldu. Ancak Atmaca, 77’de İlhan’ın golüne engel olamayarak 2-1 geri düştü. Çaykur Rizespor, müsabakanın kalan dakikalarında sonucu değiştirecek gol bulamayınca zorlu deplasmandan puansız dönmenin üzüntüsünü yaşadı.  

STAT: Kadir Has 

HAKEMLER: Hüseyin Göçek**, Aleks Taşçıoğlu**, Alpaslan Dedeş** 

KAYSERİSPOR: Doğan**, Ramazan**, Kolovetsios**, Uğur Demirok**, Aziz Behich**, Attamah** (Dk.82 Sapunaru*), Karlo Muhar**, Avramovski**, Lennon**, Henrique** (Dk.83 Melih*), Maglica** (Dk.50 İlhan Parlak**) 

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan**, Baiano** (Dk.67 Onur*), Selim Ay**, Talbi**, Meriah**, Melnjak* ‘Dk.46 İsmail*), Abdullah Durak**, Erik Sabo**, Djokovic** (Dk.46 Samudio**), Boldrin**, Söderlund** (Dk.65 Skoda*) 

GOLLER: Dk.48 Karlo Muhar, Dk.77 İlhan Parlak (Kayserispor), Dk.72 Samudio (Çaykur Rizespor) 

Alihan Telatar'ın Köşe yazısı https://www.takagazete.com.tr/icerde-kumpas-var-makale,157077.html

Editör: TE Bilisim