“RAKİBİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Süper Lig’in ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Stjepan Tomas, Kasımpaşa'yı iyi analiz ettiklerini dile getirerek, “Kasımpaşa iyi bir takım, zor maç. İyi futbol oynamaya çalışıyor. İlk maçı kaybettiler. Bizim maçımıza daha iyi konsantre olacaklar. Ama biz, Kasımpaşa’yı iyi analiz ettik. Takım, antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. İnşallah bu hafta üç puanla döneceğiz” dedi.
 
“3 TRANSFER OLACAK”

Diomande'nin sakatlığı nedeniyle 3 hafta olamayacağını sözlerine ekleyen Tomas, “Bizim Diomande dışında eksiğimiz yok. Meriah geldi; kadroda olacak. İsmael Diomande, İstanbul’da tedavisine devam edecek. Diomande, 2-3 hafta olmayacak” dedi. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarının son bulacağını ve 3 futbolcu için çalışmalara devam ettiklerini aktaran Tomas, “Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Sportif Direktör Yılmaz Bal, İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor. En kısa sürede 1-2 gün içerisinde transfer bekliyoruz. Bir stoper, bir orta saha, bir de ikinci forvet tarzında bir oyuncu alacağız” şeklinde konuştu.
 
“HAKEMLER ADİL OLSUN”

Fenerbahçe maçında çok tartışılan penaltı pozisyonun ardından hakem hatalarına da değinen Tomas, “Pandemi dolayısıyla belki hakemlerin performansı düştü. Uzun zamandır maç yönetmediler. Bu yüzen belki performansları düştü. Ama daha dikkatli olsunlar. Çünkü biz burada çok çalışıyoruz; emek harcıyoruz. Bu tür hatalar maçı etkiliyor” dedi.
 
Editör: TE Bilisim