HATA LÜKSÜ KALMADI

Süper Lig’de 28.haftada deplasmanda Kayserispor’a mağlup olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrılmıştı. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasında büyük umutlarla takımın başına getirilen Sumudica yönetiminde çıkılan 7 maçta 4 mağlubiyet, 3 beraberlik elde eden Yeşil-Mavili ekip, 28 puanla küme potasının iki basamak üzerinde yer aldı. Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük konusunda birçok aday ön plana çıktı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Yeşil-Mavililer ilk olarak Başakşehir’den ayrılan eski teknik direktörleri Okan Buruk ile temasa geçti ancak Buruk’tan olumsuz yanıt alındı. Bunun sonucunda rotasını yine eski teknik direktörlerinden İbrahim Üzülmez’e çeviren Çaykur Rizespor, temaslarını sürdürüyor. Üzülmez’in dışında Yeşil-Mavililerin gündeminde birçok isim var. Yeni Malatya’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, bir süredir takım çalıştırmayan Tamer Tuna ve Okan Buruk’un yardımcılarından İrfan Sarıalioğlu da gündemde.

ZAMAN KAYBETMEYİN

Çaykur Rizespor’un son olarak rotayı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'a çevirdiği öğrenildi. Gündemdeki isimlerle yapılacak olan görüşmelerde sonuç alınamadığı taktirde Tolunay Kafkas’a teklif yapacak olan Yeşil-Mavililerin BAY geçilecek haftada en doğru tercihi yaparak takımı ayağa kaldıracak tecrübeli bir teknik direktörü göreve getirmek istiyor.

Editör: TE Bilisim