MAÇ ŞOK GOLLERLE BAŞLADI

Çaykur Rizespor, 36.hafta maçında sahasında Konyaspor’u konuk etti. Müsabakaya büyük bir şokla başlayan ve üst üste kalesinde iki gol gören Atmaca, bu şoku üzerinden çabuk atıp rakibine karşılık vererek eşitliği yakaladı. 5.dakikada Guilherme’nin golü ile müsabakaya adeta mağlup başlayan Çaykur Rizespor, 11.dakikada Cikalleshi’nin golü ile sahasında 2-0 geri düştü. Ancak maçı bırakmayan Yeşil-Mavili ekip inanılmaz bir baskı kurdu. 19.dakikada golün sinyali geldi.

ATMACA ERKEN CEVAP VERDİ

Samudio’nun şutunda Sehic mutlak gole izin vermedi. 21.dakikada Djokovic müthiş bir gole imza atarak skoru 2-1 yaptı. 28.dakikada ise Michalak sahneye çıkarak Sehic’i mağlup etti ve 2-2’lik eşitliği sağladı. 27.dakikada Boldrin’in pası ile topla buluşan Sabo’nun vuruşunda top az farkla üstten auta gitti. 34.dakikada bu kez konuk takım 3’üncü gole yaklaştı, Sekidika’nın vuruşunda Tarık ayaklarıyla golü önledi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 2-2 sona erdi.  

YAĞMUR GİBİ GOLLER

Müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan Çaykur Rizespor, 54.dakikada Remy ile üçüncü gole çok yaklaştı. Fransız golcünün şutunda Sehic köşeden topu çeldi. 67.dakikada gelişen Remy, rakibinden şık bir hareketle sıyrılıp düzgün bir vuruş yaparak ağları sarstı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Üçüncü golün asistini yapan Samudio bu kez kendisi 74’te fileleri havalandırarak skoru 4-2’ye getirdi. 82’de Adil’in kendi kalesine attığı gol sonrası Çaykur Rizespor 5-2 öne geçti. Konuk takım 85’te Kravets’in golü ile skoru 5-3 yaptı. Müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3 puanın sahibi olan Atmaca iyice rahatladı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Özgür Yankaya**, Alpaslan Dedeş**, Deniz Caner Özaral**

ÇAYKUR RİZESPOR: TarıkÇetin**, Moroziuk***, Selim Ay***, Talbi***, İsmail*** (Dk.90 Melnjak?), Djokovic***, Sabo*** (Dk.90 Mithat?), Boldrin** (Dk,69 Baiano*), Michalak*** (Dk.79 Fernando*), Samudio***, Remy*** (Dk.79 Skoda*)

KONYASPOR: Sehic*, Skubic*, Adil*, Abdülkerim*, Guilherme**, Jevtovic** (Dk.76 Kravets*), Bytyqi* (Dk.65 Shengelia*), Hadziahmetovic**, Milosevic* (Dk.13 Oğuz Kağan?) (Dk.76 Rahmanovic*), Sekidika**, Cikalleshi**

GOLLER: Dk.6 Guilherme, Dk.11 Cikalleshi, Dk.85 Kravets (Konyaspor), Dk.21 Djokovic, Dk.27 Michalak, Dk.67 Remy, Dk.74 Samudio, Dk.82 Adil (kendi kalesine) (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Oğuz Kağan (Konyaspor), Talbi, Baiano (Çaykur Rizespor)

Alihan Telatar'ın Maç yazısı: https://www.takagazete.com.tr/rize-plakayi-yazdi-makale,157272.html

Editör: TE Bilisim