ERTAÇ İZİN VERMEDİ

Müsabakaya tempolu başlayan ve ilk dakikalardan itibaren golü düşünen Çaykur Rizespor, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buldu. Ancak kaleci Ertaç bu pozisyonlarda gole izin vermedi. Ender gelişen Yeni Malatya atağında ise Tetteh’in sağ çaprazdan çektiği sert şut direkte patladı. Müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

ALTIN DEĞERİNDE

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Çaykur Rizespor’un baskısı vardı. Eşitliği bozacağı gol için Yeni Malatya kalesine yüklenen Yeşil-Mavili ekip aradığı golü 80.dakikada Deniz Hümmet ile buldu. Bu dakikada Cemali sol kenardan çalımlarla ceza alanına girip içeri çıkardı, topla buluşan Deniz Hümmet müsait pozisyonda kaleci Ertaç’ın uzanamayacağı köşeye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmayı bu golle 1-0 kazanan Atmaca, altın değerindeki galibiyetle sahadan ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Halil Umut Meler**, İbrahim Çağlar Uyarcan**, Volkan Ahmet Narinç**

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık Çetin***, Gökhan Gönül** (Dk.46 Erik Sabo**), Holmen***, Emirhan***, Cemali***, Baiano***, Djokovic***, Boldrin** (Dk.65 Loic Remy**), Boyd** (Dk.74 Alper Potuk*), Umar Aminu*** (Dk.88 Yasin*), Pohjanpalo* (Dk.65 Deniz Hümmet***)

YENİ MALATYASPOR: Ertaç**, Mallan**, Sadık**, Wallace**, Semih**, Hafez**, Aabid* (Dk.85 Kubilay?), Ndong*, Adem Büyük*, Chouiar*, Tetteh*

GOLLER: Dk.80 Deniz Hümmet (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Cemali, Umar Aminu (Çaykur Rizespor), Tetteh, Hafez (Yeni Malatya)

Editör: TE Bilisim