8 PUANLIK FARK

Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ancak 15 haftası geride kalan ligde hayal kırıklığı yaşatan Çaykur Rizespor’da moraller bozuk. 15 haftalık bölümü 10 puanla son sırada tamamlayan Yeşil-Mavili ekipte camiayı büyük bir tedirginlik kaplamış durumda. Küme hattının dışıyla arasında 8 puanlık fark oluşan Çaykur Rizespor, ilk yarıda kalan 4 haftalık periyotta bu farkı eritmenin mücadelesini verecek.

İÇ SAHA AVANTAJI

Söz konusu 4 maçın 3’ünü sahasında oynayacak olan Çaykur Rizespor’un artık puan kaybına tahammülü yok. Final niteliği taşıyan maçlara çıkacak olan Yeşil-Mavili ekip, 4 maçta 10 puanı hanesine yazdırarak ikinci yarıya daha moralli ve umutlu girmek istiyor. Bu anlamda Pazar günü Göztepe ile oynanacak olan müsabakayla birlikte Atmaca, bir galibiyet serisi yakalamanın peşinde.

ÇOK İYİ HAZIRLANIN

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da söz konusu dört maça mental ve taktik olarak oyuncuları çok iyi hazırlaması bekleniyor. Öğrencileri ile özel bir görüşme yaptığı öğrenilen Hamza Hamzaoğlu’nun artık mazeretlerinin kalmadığını herkesin yüzde 100’ünü sahaya yansıtması gerektiğini söylediği öğrenildi.

KALAN MAÇLAR

GÖZTEPE

YENİ MALATYA

SİVASSPOR (D)

GAZİANTEP

Editör: TE Bilisim