FİNALİ YAPAMADILAR

Süper Lig’de sıkıntılı süreçten geçen Çaykur Rizespor sahasında Kayserispor’u konuk etti. Her maça final gözüyle bakan Yeşil-Mavili ekip, müsabakaya çok tempolu başladı. İlk dakikalardan itibaren Kayserispor kalesinde baskı kuran Çaykur Rizespor, Baiano ile çok etkili çıkışlar yaptı. Hücumda çok etkili gözükmesine rağmen son final vuruşlarını bir türlü yapamayan Çaykur Rizespor, soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına da Çaykur Rizespor çok istekli ve hızlı başladı.

GOL TAM ZAMANINDA GELDİ

Müsabakanın 48.dakikasında kullanılan frikik atışında arka direkte boş kalan kaptan Selim Ay, düzgün bir kafa vuruşu ile Lung’u avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da Çaykur Rizespor’un atakları devam etti. 58.dakikada Boldin’in ortasında Boyd’un vuruşunda top direkte patladı. 68.dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Boldrin’in sert şutu direğin dibinden auta gitti. 82.dakikada gelişen Kayseri atağında Holmen’in ters vuruşunda top direkten geri dönerken Çaykur Rizespor kalesi büyük bir tehlike atlattı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu***, Serkan Çimen***, Cevdet Kömürcüoğlu***

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan***, Baiano***, Selim Ay***, Holmen***, Cemali***, Sabo*** (Dk.83 Alper Potuk*), Djokovic***, Umar Aminu*** (Dk.90+3 Dabo?), Boldrin***, Tyler Boyd** (Dk.73 Deniz Hümmet*), Pohjanpalo** (Dk.73 Yasin*)

KAYSERİSPOR: Lung**, Onur**, Hosseini**, Kolovetsios**, Carole* (Dk.73 Yasir*), Campanharo**, Kemen**, İbrahim** (Dk.55 Carlos Mane*), İlhan Parlak**, Mustafa Pektemek** (Dk.55 Gökhan Sazdağı*), Gavranovic**

GOL: Dk.48 Selim Ay (Çaykur Rizespor)

SARI KART: Carlos Mane (Kayserispor)

Alihan Telatar'ın maç kritiği

Editör: TE Bilisim