Vanspor ve Fenerbahçe ile oynadığımız iki final maçı da dahil
Trabzonspor kritik Virajları dönemiyor.
İşte onlardan birisi daha geliyor. Trabzonspor Pazar günü Akhisar ile kapışacak.
Kendi sahasında iyi oynayan Akhisar da Trabzonlu futbolcularda formda.
Trabzonspor’un deplasman fobisi sürüyor.

Akyazı’da sahaya son maçta çift forvet çıkan ve 2-0 geriye düştüğü müsabakayı ikinci yarıda 4-2’ye getirerek çözen Trabzonspor’da deplasmanda da Rodellega ile Burak aynı anda oynayacak.
Oynamalı.
Bu oyunculara Amiri ve  Abdulkadir katkı sağlayacak.
Fenerbahçe maçına kadar önünde 5 maç olan Trabzonspor 5’te 5 de yapabilir.
Ama önce Akhisar. Gol yiyebiliriz. Oyuna küsmek yok.
Burak ve Rodellega mutlaka atacaktır.

Hangi gol daha iyi idi!

Beinsport’un Spikeri en fazla Rodellega’nın rövaşata(3-2) golünde bağırdı.
Klas goldü ama bana göre Burak’ın golü daha muhteşemdi.

Kucka’nın ara pasını yollaması, Burak Yılmaz’ın alıp topla dönüşü ve geçmiş vuruşlarından daha sert bir şekilde köşeye bırakması. Burak’ın golü maçın ve haftanın golü.

4-2’nin Koşusu


Burası yayla altı. Mezere. Sis mezereyi kaplamış. Ama Trabzonspor koşusunu engelleyememiş. Minik bir taraftar Trabzonspor forması ile bulutlar kadar özgür. Bu çocukları üzmeyin.

Koruyorlar!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Salı akşamlarına damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara geldi.

Önemli oyuncuların yer aldığı dizide Trabzonlu oyuncu Hüseyin Avni Danyal’ın bir sahnesi Trabzonspor taraftarlarını mest etti. Hüseyin Avni Danyal’ın hayat verdiği Tufan karakteri ile Tunca Aydoğan’ın hayat verdiği Muzi karakteri bir görüşme gerçekleştiriyor. Yapılan görüşmede Muzi Tufan’a taraf tutmaması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu uyarı üzerine Tufan “ben zaten kimseye taraftar olmam. Trabzonspor Hariç” ifadelerini kullandı. Dizinin bu bölümü taraftarlar tarafından alınarak sosyal medyada paylaşıldı ve bordo mavili taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kim ne derse desin ATV, Ahaber ve Aspor’da Trabzonlu Serhat Albayrak Trabzonspor’u ve Trabzon’u koruyor. Biliyorlar ki babaları Sadık abi Parma yaylasından yayınları izliyor. Sadece o mu, Berat Albayrak’ın oğlu Mehmet Akif!

Okun Buruk Dokunuşu

Rizespor güzel bir karar verdi. Biraz daha fazla para verdi(800 bin avro) ve Okan Buruk’u aldı. O Okan Buruk ilk maçta seyirci hasılatı ve TFF geliri ile alacağı paranın yarısını tek maçta çıkardı. Tebrikler Rizespor. Fenere gelince Ali Koç Fenerbahçe’nin başına geldi ve takımın en iyi 3 oyuncusunu sattı. Jozef de Souza takımın yarısı idi. Guliano yoktan gol çıkarıyordu.

Fernandao ise en zor anlarda gücü ile golünü atıyordu. Slimani’ye kaldı Fener. Ve yapacağı bir şey de yok! Şimdi Ersun Yanal sesleri ve onunla ayağa kalkmaya çalışacaklar. Yanal eski Yanal değil. Yalan olmuş.

Bir Güzel Final

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Orhan Kaynar futbol turnuvası’nın finali yapıldı. Muhteşem bir final maçı oldu. Büyükşehir Belediyesi ile TAKA’nın oynadığı finalden önce geleneksel olarak Döner ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Trabzon bürokrasisi ve spor caimasının buluştuğu  etkinlikte cemiyet üyeleri de eşleri ile katılarak yarı bir renk kattılar. Finale Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile iki vali yardımcı ve Ortahisar kaymakamı Tolga Toğan da iştirak etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun TAKA Gazetesi’nin gollerini alkışlaması da ayrı bir centilmenlik oldu. 11.Final, Nisan ayının ilk haftasında yapılacak olan cemiyet seçimi öncesinde Yönetimin de son finali oldu. Emeği geçenlere, destek verenlere teşekkür ediyoruz.

Biraz Da Nostalji

1-Ahmet, Arsinspor’dan Köy hizmetlerine oradan da Trabzonspor’a tranfer oldu. Ancak kadroya giremedi. Oysa İskender Günen’in alternatifi olarak gösteriliyordu.

2-1988 yılı, Trabzsonspor’un idmanı. Bahattin Güneş santrafor oynuyor. Yahya ise 3.lig takımının stoperi.