PENALTI DEĞİL Mİ?

Trabzonspor, 5.hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Süper Lig’e 3’te 3 yaparak başladıktan sonra geçtiğimiz hafta sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Fırtına, Kasımpaşa karşısına galibiyet parolası ile çıktı. Her iki takımın da kontrollü başladığı müsabakada ilk tehlikeli atak 8.dakikada Trabzonspor’dan geldi. Uğurcan’ın kullandığı kaleci atışında Cornelius ceza sahasına girdi, Danimarkalı oyuncu Donk’un darbesi ile yerde kaldı.

NWAKAEME ERTUĞRUL’A TAKILDI

Bordo-Mavililer penaltı bekledi ancak hakem Mete Kalkavan devam ettirdi. Müsabakanın 13.dakikasında Yunan yıldız Bakasetas ceza sahasının dışından kaleyi gördü, çok sert vuruşunda top direğin hemen üstten auta gitti. Fırtına, 30 ve 33.dakikalarda Nwakaeme ile kaleyi yokladı ancak Ertuğrul iki pozisyonda da gole izin vermedi.36.dakikada ev sahibi Kasımpaşa Hajradinovic ile gole yaklaştı ancak Uğurcan geçit vermedi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz beraberlikle sona erdi.

BAKASETAS AFFETMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-Mavili ekip, 52.dakikada Bakasetas’ın mükemmel golü ile 1-0 öne geçti. Bordo-Mavili ekipte Abdülkadir Ömür’ün 72.dakikada çektiği şutta kaleci Ertuğrul yine başarılıydı. 80’de Eysseric’in şutunda Uğurcan topu kontrol etti. 81.dakikada Abdülkadir Ömür savunmanın arkasına sarktı, vuruşunda top Ertuğrul’a çarptı. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Trabzonspor puanını 13’e yükseltti.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Mete Kalkavan*, Samet Çiçek*, Yusuf Bozdoğan*

KASIMPAŞA: Ertuğrul***, Feyzi** (Dk.90 Ahmet Engin?), Donk**, Brecka**, Eren** (Dk.84 Sakıb*), Sadiku** (Dk84 Doğucan*), Tarkan**, Hajradinovic* (Dk.64 Eysseric*), Travnik*, Yusuf Erdoğan**, Umut Bozok*

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Peres***, Edgar***, Hugo***, Denswil***, Berat Özdemir** (Dk.46 Abdulkadir Parmak?) (Dk.50 Yusuf Sarı**), Marek Hamşik***, Bakasetas*** (Dk.83 Siopis*), Abdülkadir Ömür*** (Dk.83 Dorukhan Toköz**), Nwakaeme***, Cornelius*** (Dk.74 Gervinho**)

GOL: Dk.52 Bakasetas (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Umut Bozok, Feyzi, Tarkan (Kasımpaşa), Denswil, Peres (Trabzonspor)

Editör: TE Bilisim