Haftayı maç yapmadan geçen Giresunspor’da, gözler 8. Haftada iç sahada oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasına çevrildi. Çalışmalarına dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde başlayan Yeşil-Beyazlılar bu zorlu karşılaşmadan alacağı galibiyetle adım adım üst sıralara doğru yol almak istiyor.
 
Altay kulübüne geçmiş olsun dileklerinde bulunan Keleş, “Kamp yaptığımız otelde maç saatini beklerken, rakibimizdeki koronavirüs vakalarının artması nedeniyle müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiğinin haberini aldık. Rakibimiz Altay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alınan karara saygı duyuyoruz. Her şeyin başı sağlık.” dedi.
 
Ligde Ümraniyespor ile oynayacakları maça da değinen Keleş, “Ligin ilk haftasını galibiyetle tamamlayan ancak sonraki süreçte istikrarsız skorlar alıp teknik direktör değişikliğine giden Ümraniyespor takımıyla karşılaşacağız. Keza geçtiğimiz hafta da Altınordu’dan puan almasını bildi. Zor maç olacaktır. Ancak kazanmaya çıkışımızı devam ettirmeye ihtiyacımız var.” dedi.
 
Kendi sahamızda puan dahi kabul etmeyen bir yapı oluşturmak istiyoruz. Futbolcularımız da bu mantalitede olması bizim işimizi kolaylaştırıyor Eğer Süper Lig hedefiniz varsa kendi sahanızda puan vermemeniz lazım. Bunu bilerek hareket ediyoruz. Her maçı kendi ekseninde değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim