DAHA İYİYİZ

Giresunspor’un Teknik Direktörü Hakan Keleş,  son anda yapılan transferler nedeniyle çok iyi hazırlanamadan girdikleri Süper Lig’de ayrıca fikstür dezavantajı nedeniyle ilk haftalarda problemler yaşayıp puan kaybettiklerini söyledi. Keleş, artık dengelenen fikstür avantajını da iyi değerlendirip ilerleyen haftalarda puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istediklerini kaydetti. Oyun sisteminin gün geçtikçe oturduğunu de kaydeden genç teknik adam artık birbirini daha iyi tanıyan bir takım haline geldiklerini ve Göztepe maçıyla da bunu taçlandırdıklarını ifade etti.

OYUNCULARIMIZ GEÇ KATILDI

İlk 5 haftada gol bakımından yetersiz kaldıklarını da belirten Keleş, “Pozisyonlarımız var, VAR’dan dönen golümüz var, penaltılarımız var, bu dönemde bir şeyleri ofansif olarak oturtmak çok zor oldu. Rakiplerimizin defansif olarak güçlü olmasına rağmen biz de pozisyona girmekte zorlanmadık. Ligin istatistik olarak bakıldığında en fazla pozisyona giren takımları arasında yer alıyoruz. Transfer planlamamızda ilk olarak defansif oyuncularımıza öncelik vermiştik sonrasında ise ofansif oyuncuları transfer etmekte biraz zorlanmıştık. Hücum bölgesindeki oyuncuların geç gelmesi bize gol yollarında sıkıntı oluşturdu” ifadelerini kullandı.

KADROMUZ İYİ

Kendilerine güvendiklerini de kaydeden Keleş, “Oyuncularımız antrenmanda kapasitelerinin üzerine çıkarak inanılmaz bir özveri gösteriyor. Her yaptığımız antrenmanda daha gelişiyoruz. İnanıyorum ki daha da iyi olacağız. Biz ligde kalıcı olmak istiyoruz. Kulübümüzün için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Düzgün adımlar atılması için uğraşıyoruz. İyi bir kadromuz var. Göztepe galibiyetinin ardından Çaykur Rizespor karşısında da galip gelip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. İlk yarının kalan maçlarında taraftarımızın da desteğiyle galip gelip deplasmanda da puanlar alarak 20 puanın üzerine çıkarsak bizim için iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim