Dış sahadaki son yenilgisini geçen sezon 25 Ekim'de Fenerbahçe'ye karşı alan Bordo-Mavililer, bu tarihten sonra deplasmanda oynadığı son 23 maçı kaybetmedi. Yenilmezlik serisini 1 yıla yükseltti.

13 GALİBİYET, 10 BERABERLİK... 

Dış sahada son dönemde oldukça başarılı bir performans gösteren Fırtına, son 23 deplasmanda 13 galibiyet, 10 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakiplerine galibiyet şansı tanımadı.

REKORU SÜREKLİ TAZELİYOR... 

Bu sezon daha önce 2 kez deplasman yenilmezlik serisi rekorunu kıran Trabzonspor, seriyi 23'e çıkararak bu alandaki rekorunu tazelemeyi sürdürdü. Fırtına deplasmanların kralı oldu. 

LİGDE 22 MAÇTIR KAYBETMİYOR 

Deplasmanda 23 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor, ligdeki yenilmezliğini sürdürdü.

BU GALİBİYET BİZİ HIZLANDIRACAK

 Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe galibiyetinin ardından konuştu. Avcı şunları kaydetti: Fenerbahçe maçının kazanılmasından sonra böyle bir deplasmanda da kazanarak devam etmek bizi hızlandıracak. Umarım sonu güzel olur. 

ÖMÜR VE DORUKHAN DEVAM EDEMEDİ 

Birçok eksikle Göztepe maçına çıkan Trabzonspor, İzmir'de de iki sakatlıkla sarsıldı. Bordo-Mavililer'de dünkü maçta Dorukhan 75. dakikada sakatlanarak oyunu terk etti. Abdülkadir Ömür ise 85. dakikada adalesi atınca oyuna devam edemedi. Durumları bugün yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

CORNELİUS UÇAKTAN İNDİ STADYUMA GELDİ 

Eşinin doğumu için ülkesi Danimarka'da olan Cornelius, dün büyük bir fedakarlık yaptı ve direkt olarak Göztepe maçı için özel uçakla İzmir'e geldi. Cornelius, direkt olarak stadyumun yolunu tuttu. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Danimarkalı futbolcu, 76. dakikada oyuna dahil oldu. Cornelius öz verisiyle taraftarlardan tam not aldı.
 

Editör: TE Bilisim