1 Aralık Pazar günü 19.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Alanyaspor ile oynanan müsabaka sonrası PFDK’ya sevkedilen Trabzonspor’da Kuzey Kale Arkası Alt J, Kuzey Kale Arkası Üst D, Doğu Alt Tribün J blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları bir sonraki iç saha maçı için bloke edilmişti. Alanyaspor maçında söz konusu tribünlerde bulunan taraftarlar, Galatasaray maçında tribündeki yerlerini alamayacak.
 
Ancak buna rağmen farklı taraftarlar tarafından söz konusu tribünlerin doldurulması bekleniyor. Ayrıca Bordo-Mavili yönetimin, Galatasaray maçı öncesi radikal bir karar alarak üst üste 5 iç saha maçına gelmeyen taraftarların kombinelerini iptal etti. Galatasaray maçında söz konusu iptal edilen kombinelerin yerlerini de farklı taraftarların doldurması gündemde. Geçtiğimiz sezondan bu yana derbileri adeta kapalı gişe oynayan Trabzonspor’da taraftarların, Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçında da tribünleri full doldurması bekleniyor. Sezonun en önemli derbisi için yurt dışı ve yurt içinden taraftarların Trabzon’a akın edeceği belirtiliyor.  Bu arada bilet fiyatları şöyle;
 
Batı Alt VIP Tribün – 700 TL, Batı Alt VIP Tribün – 600 TL, Batı Alt VIP Tribün – 400 TL, Batı Alt VIP Tribün – 275 TL, Kategori 1 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 150 TL, Kategori 2 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 125 TL, Kategori 3 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 100 TL, Kategori 4 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 90 TL.
Editör: TE Bilisim