4’TE 4 PLANLARI

Süper Lig’e 3’te 3 yaparak başlayan Trabzonspor, Milli arayı iyi değerlendirmeye çalışıyor. Dördüncü haftada 12 Eylül Pazar günü sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Fırtına’da Galatasaray maçının hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor. Fırtına’da hedef 4’te 4 yapıp zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek.

PERES SEVİNCİ

Sakatlıkları bulunan Cornelius, Gervinho ve Abdülkadir Ömür antrenmana çıkmazken, Peres ile Trondsen fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Brezilyalı sağ bek Bruno Peres’in Galatasaray maçına yetişme ihtimalinin olması yüzleri biraz olsun güldürdü. Marek Hamşik, Bakasetas, Siopis, Uğurcan Çakır ve Muhammet Taha Tepe de milli takımlarda bulunuyor.

DENSWİL ISINIYOR

Trabzonspor’un İtalya Seri A ekiplerinden Bologna’dan kiraladığı Hollandalı stoper Stefano Denswil, Bordo-Mavili formayı giyeceği ilk maçı sabırsızlıkla bekliyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan 28 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı’nın gözüne girmeye çalışıyor. Stoper mevkisinin yanı sıra sol bekte de görev yapabilen Denswil, Avcı tarafından joker olarak değerlendirilecek. Bu arada Denswil ve bir başka yeni transfer Siopis için Milli ara sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da katılacağı imza töreni düzenlenecek.

Editör: TE Bilisim