Kariyeri boyunca birçok ünlü teknik adamın ekibinde yer alan Newton, bu ilişkilerini kullanarak bazı transferleri noktalamak istiyordu. İngiliz basınında çıkan son haberler ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ı üzecek cinsten. 

İşte Trabzonspor'a yakın olduğu belirtilen iki Premier Lig yıldızı...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Alanyaspor'u geçerek kupaya uzanmıştı.
Kaçan şampiyonluğun ardından moral bozmayan yönetim tüm gücüyle yeni sezona hazırlanmaya başladı. İngiliz basınından da taraftarı sevindiricek flaş bir haber geldi. 
İşte detaylar...

Premier Lig'de Aston Villa son hafta ligde kalmıştı. Bu durum kulübün sahipleri Nassef Sawiris and Wes Edens'i fazla memnun etmedi.
Kulübün ilk 6'ya oynaması için kesenin ağzını açmaya karar veren ikili, takımı daha büyük yıldızlarla donatmayı hedefliyor.
Bunun için de bazı isimlerle yollar ayrılacak. Bunlardan ikisi Trabzonspor'un da gündeminde olan Marvellous Nakamba ile Trezeguet.

İngilizlerin prestijli yayın organı Daily Mail de Tom Collomosse imzasıyla yayınlanan haberde iki oyuncunun rotasının Trabzonspor olabileceğini yazdı.

DEAN SMITH ONAY VERDİ

Haberde Aston Villa'nın teknik direktörü Dean Smith'in Premier Lig'e daha uygun oyuncuları kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Deneyimli menajerin bu sebeple Zimbamveli Marvellous Nakamba ve Mısırlı Trezeguet'nin gidişine onay verdiği kaydedildi.

Fırtına, Lisans Kurulu'nun belirlediği harcama limitleri doğrultusunda iki futbolcuyu çok ucuz bedellere kiralayabilirse kadrosuna katmayı düşünüyor. 26 yaşındaki ön libero Nakamba ile 25'lik kanat oyuncusu Trezeguet'ye belirlenen maksimum maaş üzerinden teklif götürülecek. 
 

Editör: TE Bilisim