TFF 1. Lig’in en önemli karşılaşmasına sayılı günler kaldı. Pazar günü Giresun’da oynanacak Giresunspor Rizespor maçının hazırlıklarına iki temsilcimiz de kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir tarafta 24 puanla 4. sırada Yeşil-Beyazlı Giresun, diğer tarafta 25 puanla 3. sıradaki Yeşil-Mavili Rize temsilcilerinin karşılaşacağı müsabakada kazanan 3 puandan fazlasını elde edecekken kaybeden ise sezonun ilk yarının bitimine 2 maç kala moralini bozacak.

Geçtiğimiz günlerde Kamerunlu golcüsü Kweuke’nin attığı 3 golle Denizli karşısında altın değerinde 3 puan alarak zirveye yeniden göz kırpan Rizespor galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Atmacalar zorlu karşılaşma öncesinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını dile getiren Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, “Hedefimiz Süper Lig. Bu doğrultuda kazanıp avantaj elde etmek, zirve adına 1 adım daha atarak bir nebze daha rahatlamamız gerekiyor” dedi. 

Çok zor süreçleri geride bıraktıktan sonra deplasmanda alınan bir puan sevinemediklerini ifade eden Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, “İlk iki ile aramızdaki puan farkının açılmaması için sahamızda oynayacağımız maçtan zaferle ayrılmak istiyoruz. Bu camianın 40 yıllık özlemi var. Bunu dindirmek için etkili bir kadromuz var. Hata yapmamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu noktada Yeşil-Mavili renklere gönül veren taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim