ST-ETİENNE ISRARCI

Trabzonspor’un Yusuf Yazıcı transferi karşılığında Lille’den bedelsiz olarak renklerine bağladığı Portekizli stoper Edgar’a transfer teklifi ve aile baskısı var. Bu sezon Bordo-Mavili forma ile ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Edgar’ı Fransa ekibi Saint Etienne’nin menajerleri bir süre önce Trabzon’a gelerek izlemiş ve beğenmişti. Bordo-Mavili kulübün kapısını 1 Milyon 650 Bin Euro’luk bir teklifle çalan Fransa ekibi, Edgar’ı almak için harekete geçti.

AVCI BIRAKMAK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Saint Etienne’nin menajerlerinin İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüştükleri ve teklifi ilettikleri öğrenildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da durumu teknik direktör Abdullah Avcı’ya anlattığı ancak tecrübeli teknik adamın, ‘Bize lazım’ diyerek Edgar’ın gitmesine izin vermemişti. Ancak eşinin Fransa’ya dönme konusunda Edgar’a büyük bir baskı yaptığı ortaya çıktı. Çocuklarının eğitimlerini öne süren Edgar’ın eşinin Trabzon’da kalmak istemediği öğrenildi.

FRANSA’DAN AKRABASI GELDİ

Edgar’ın da durumu bir süre önce teknik direktör Abdullah Avcı’ya anlattığı belirtildi. Hatta Edgar’ın akrabası Augusto, teknik direktör Abdullah Avcı’yı ikna etmek için önceki gün Trabzon’a geldi, ancak Avcı ile görüşemedi. Augusto, “Edgar’ın eşi Trabzon’da kalmak istemiyor. Edgar da bundan dolayı huzursuz. Anca Edgar buna rağmen profesyonelce hareket edip formasına saygısından sahada elinden gelen mücadeleyi veriyor. Trabzonspor Kulübü’nden anlayış bekliyoruz” dedi. 
BİROL SANCAK
 

Editör: TE Bilisim