Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna katmaya yaklaştığı Efecan Karaca o dönem yaşananlarla ilgili konuştu. Trabzonspor için fedakarlık yaptığını açıklayan Karaca ‘Beni Abdullah Avcı çok istedi’ ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor’a devre arasında transferin söz konusuydu. Son anda olmamıştı. Neler yaşandı o süreçte" sorusunu yanıtlayan Karaca şu ifadelere yer verdi;

"Her şey oldu gibiydi. Görüştük. Hasan Başkan ile konuştum. Hatta ben son gün gittim kulübe sabah sözleşmemi feshetmek için. Saat 4’e 5’e kadar bekledim. Ancak olmadı son anda. Tam nedenini ben de bilmiyorum. Maddi konularda mı anlaşılamadı, ne oldu bilmiyorum. Ben de fedakârlık yaptım ama anlaşamadı kulüpler. Ben de Alanyaspor’un oyuncusu olduğum için saygı duydum. Abdullah hoca ile görüşmüştük. Beni çok istemişti. Ben de çok istemiştim gitmeyi. Trabzonspor sonuçta büyük takım. Ve her Türk futbolcu 4 büyük kulüpte oynamak ister. Ben de istedim, son dakika ‘oldu’ dediler. Kulübe gittik, olmadı. Tabi ki üzüldüm. Ancak yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Kendimi çok yıpratırsam, performansıma yansırdı. Kendime zarar verirdim, bir iki gün üzüntüsünü yaşadım ama sonra toparladım. Sonuçta profesyonellik devreye giriyor. Ben buranın oyuncusuyum, buradan ekmek yiyorum. Beni Efecan Karaca yapan Alanyaspor olduğu için işimize baktık. "

Editör: TE Bilisim