Trabzonspor’un tecrübeli ismi Marek Hamşik Slovenya’da devam eden kamp çalışmalarında sadece çalışkanlığı ile değil neşeli ve sempatik tavırları ile de büyük ilgi görüyor.

 Bordo-mavililerin başarılı oyuncusu Slovenya’nın Kranj şehrinde devam eden kampta sabah antrenmanlarına yaklaşık 1 saat erken gelerek fitness çalışması yapıyor. Ardından idman sahasına gelen arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başlayan Marek Hamsik örnek bir profil ortaya koyuyor. Tecrübesi ve birikimini sahaya da yansıtan Hamsik bu yönüyle gençlere de önemli bir örnek teşkil ediyor. Antrenmanlarda özellikle çift kale maçlarında ortaya koyduğu hırslı görüntü ile de dikkat çeken Hamsik adeta “Çalışmanın karşılığını sahada alıyor” sözünün de yerini bulduğu isim olarak kendisini gösteriyor. 

Antrenmanlarda verilen su molaları ve dinlenme aralarında ise neşeli ve sempatik hareketleri ile arkadaşlarının da ilgi odağı olan tecrübeli oyuncu çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve bunun da takımın başarısına yansıyacağını söyledi. Tecrübeli oyuncu “Burada her şey mükemmel ve biz de buradaki kampı en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Umarım sezon boyunca karşılığını en iyi şekilde alacağız” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim