2. Lig’de gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Hekimoğlu Trabzon, transfer bombalarını ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Önceki gün Batuhan Karadeniz’in ardından dün de 2 futbolcuyu kadrosuna katan Kırmızı-Yeşilliler önümüzdeki yıl için ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha gösterdi. Son olarak Erzinspor takımında forma giyen 20 yaşındaki sol bek Ender Gökçe ve geçtiğimiz sezon Manisa FK’da forma giyen 34 yaşındaki stoper Mustafa Çakır ile anlaşan dün kendi tesislerinde imza töreni gerçekleştirdi. Futbolcuların yanı sıra İdari İşler Sorumlu Ersu Kalfa ve Mali İşler Sorumlusu Selami Ayyıldız da hazır bulundu.
 
İmza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transferlerden Ender Gör, “Hekimoğlu Trabzon’a kendimi kanıtlamaya geldim. Hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Bu sezon hedef şampiyonluk. Ben de şampiyonluk yolunda görev verildiğinde üzerime düşeni yapacağım” ifadelerini kullanırken Mustafa Çakır ise, “Hekimoğlu Trabzon’a hedefleri olduğu için geldim. Bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu sezon sonunda şampiyon olup TFF 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Ender Gök’ün imza töreninde açıklamalarda bulunan Hekimoğlu Trabzon FK İdari İşler Sorumlusu Ersu Kalfa, Ender’in yetenekli ve gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu ifade ederek, “Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu nedenle kendisini kadroya kattık. Kendisinden beklentimiz büyük” dedi. Mustafa Çakır’ın imza töreninde de açıklama yapan Mali İşler Sorumlusu Selami Ayyıldız, “Mustafa tecrübeli bir arkadaşımız. Son olarak Manisa FK’da forma giyiyordu. Kendisini biliyorduk. Bu sezon şampiyonluk yolunda gücümüze güç katacaktır“ şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim