Bir Çok Engelle Karşılaştık
 
Çok özel bir sezon yaşadıklarını ifade eden Karaman, “Birazcık vicdanı olan futboldan anlayan Trabzonspor kulübünün yaşadıklarını yukarıdan aşağı sıraladıklarında kuruluş tarihinden beri böyle sezon geçirmemiştir. Daha önce ki dönemlerde birçok sıkıntının içinde badire atlatmış Trabzonspor kulübü, bir tarafta sezon içinde yaşadığı çalkantılar, gelen bizi zorlayıcı hamleler elbette ki işimizi sezon boyunca birçok engelle muhatap olmamızı sağladı. 
 
Sadece futbolla aşabilirdik!
 
Birçok engelle karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Karaman, “Bu engelleri sadece futbol oynayarak aşabilirdik. Sağ olsunlar, gerçekten "her hafta her hafta bu kadar oyuncuya teşekkür olur mu?" diye ama bu oyuncular teşekkürden fazlasını hak ediyor. Çok özverili bir sezon tamamladılar. Sezon başından beri seslerini yükselmemiş, kontenjan ve yerli oyuncular dahil olmak üzere sadece futbol düşündü. Verdiği mesajlarda sadece kendini geliştirme anlamında değil belki Türkiye’ye farklı futbol felsefesi sundu.  Zorluk var diye göreve geldik. Görevi yaptığımızı düşünüyorum. Bizim için iyi bir sezondu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her fırsatta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız da.. Bu duruş, camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu. 
 
Taraftar Olarak Keyifli Sezondu
 
Sezon içinde “O an” dediği bir an olup olmadığı sorusuna ise Karaman, "Bizde öyle bir şey yok. Bizim futbol oynamaktan başka bir şansımız yok. İşte o an diyeceğimiz şansımız olmadı. Hiç bir maça rahat çıkmadık. İstim üstünde çıktık. Dolayısıyla ben işte o an diyeceğim anı hatırlamıyorum. Bizim için oldukça zordu ama taraftarlar için keyifli bir sezondu.  Bende tribünde olup baştan itibaren sezonu takip etmek isterdim. Futbol taraftarı olarak, futbolun içinde bulunmuş bir parça olarak hayli heyecanlı zevkli güzel mesajlar veren bir Trabzonspor olduğunu düşünüyorum. Bir parça payımız olduysa ne mutlu bize” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim