“TAKIM OTURMAYA BAŞLAMIŞTI”

Giresunspor ile anlaşması 2 yıllık olan kaptan Eren Tozlu'nun sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldı. Memleketinin takımı Giresunspor'da kolluk takan kaptan Tozlu, Giresun amatör liginde 5 yıl oynadığını, bugünlere baktığında ise Yeşil-Beyazlı ekipte olmaktan gurur duyduğunu söyledi.  Eren Tozlu, “Sezon başına geldiğimizde biz ilk ikiden çıkarız şampiyon oluruz diye düşünmüyorduk. Kimsenin böyle bir düşüncesi yoktu ama ilerleyen haftalarda gün geçtikçe takım oturmaya başladı” dedi.

“DİREKT ÇIKARIZ DÜŞÜNCEMİZ YOKTU”

Eren Tozlu şöyle devam etti; “Aldığımız galibiyetlerle bir anda ilk yarıyı lider bitirdik. Lider bitirdikten sonra acaba olur mu, olmaz mı derken haftalar ilerledikçe ikinci yarıya da 5'te 5,  6'da 6 yaparak başladık. Bir anlık şampiyonluk kotasında bulduk kendimizi. Ama sezon başı şampiyon olma veya direkt çıkarız gibi düşüncemiz yoktu. Play-Off potasının içinde olsak yeterliydi diyorduk. Daha sonra gidişata göre şampiyonluktan bahsedilebilirdi ama biz 12’de 12 yaptık. Yine şampiyonluğu dillendirmedik.”

“KARAKTERLİ FUTBOLCULARLARIN KATKISI VAR”

Yeşil-Beyazlı oyuncu Eren Tozlu, “Dışarıdaki kişiler de bizim şampiyon olacağımıza kesin gözüyle bakmıyordu. Adana Demir'i var, Samsun'u var, Altay'ı var, İstanbul'u var ve bunlar sürekli zirve yarışının içindelerdi. Bize fazla şans vermiyorlardı ama zoru başardık. Burada takım ailesinin karakterli futbolcularının büyük katkısı var” ifadelerini kullandı. Bir yıl daha Giresunspor ile sözleşmesi bulunan Eren Tozlu’nun önümüzdeki sezon Süper Lig’de de Yeşil-Beyazlı formayı giymeye devam edecek.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim