MİDTJYLLAND’IN KAPTANI

Yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 5 oyuncunun ardından sessizliğe bürünen Trabzonspor, savunmaya bir türlü beklenen takviyeleri gerçekleştiremedi. Daha önce Porto’dan Yordan Osorio ve Palmeiras’tan Vitor Hugo ile ilgilenen Trabzonspor, stoper transferinde rotayı değiştirdi. Bordo-Mavili ekibin, sürpriz bir hamle yaparak Danimarka’nın FC Midtjylland takımında forma giyen Erik Sviatchenko’yu gündemine aldığı öğrenildi. 
 
TAM ARANAN KAN

28 yaşında 1,85 boyundaki Danimarkalı stoper için menajerlere yetki veren Trabzonspor, stoper transferini bir an önce bitirmek istiyor. Daha önce Sörloth ve Novak’ın forma giydiği FC Midtjylland’da forma giyen oyuncunun Trabzon’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Danimarka ekibinde kaptanlık görevini yürüten Erik Sviatchenko 34 maçta 6 gol 4 asistlik performans gösterdi.
 
SALCEDO İDDİASI

Bordo-Mavili ekip, Yordon Osorio ve Vitor Hugo’dan da umudu kesmiş değil. Ancak bu transferlerin maliyet açısından gerçekleşmesinin zor olduğu belirtildi. Trabzonspor’un ayrıca Meksika ekiplerinden Tigres’te forma giyen Carlos Salcedo’yu da gündemine aldığı ortaya çıktı. Meksika basınında yer alan haberlerde Tigres'in oyuncuyu satmaya yakın olduğunu, Trabzonspor'un transferi açıklamasının an meselesi olduğu kaydedildi.
 
Editör: TE Bilisim