26 KİŞİLİK KADRODA YER ALMAK İSTİYOR

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Şenol Güneş tarafından A Milli takım aday kadrosuna davet edilmişti. Yaklaşık bir haftadır Antalya’da Ay Yıldızlı ekiple kampta bulunan genç yıldız önceki akşam Azerbaycan ile oynanan hazırlık maçında 67.dakikada Orkun Körkçü’nün yerine oyuna dahil oldu. Geniş kadroda yer alan ancak 2 Haziran’da açıklanacak olan asıl 26 kişilik kadroda da yer almak isteyen Abdülkadir Ömür, teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeye çalışıyor.

İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU

EURO 2020'ye iyi hazırlandığını vurgulayan Abdülkadir Ömür, “Tekrar Milli formaya kavuşmak mutluluk verici. Herkes bir dakika bile olsa A Milli Takım formasını giymek istiyor. Herkesin hayali. Şenol hocam sağ olsun bizi çağırdı. Güzel serüvenimiz var. Trabzonspor'da çok çalıştım Avrupa Şampiyonası'na gelmek için, az da olsa katkı sağlamak için. İyi antrenmanlar geçiriyoruz, yavaş yavaş süre almaya başladım, inşallah devam ettirebilirim. Kardeş ülkemiz Azerbaycan ile karşılaştık, zaten sahada yarı Azerbaycanca yarı Türkçe konuşuluyorlardı. İyiydi bizim için, inşallah böyle devam ettirebiliriz. Çok genç bir kadromuz var, çok iyi bir jenerasyonumuz var. 

UMARIM İTALYA MAÇIYLA İYİ BAŞLARIZ

Kadronun çok oturduğunu düşünüyorum. En yaşlımız Burak ağabey. O da bizi en iyi şekilde temsil ediyor. Zaten o da şampiyon oldu. Bizim için çok iyi bir örnek, çok iyi bir ağabey. Özellikle benim için. Ayrı bir samimiyetim var onunla. Yemeklerden sonra zaten sürekli oturuyoruz, Burak ağabey sürekli bu tip turnuvaların ne kadar önemli olduğunu, hem ülke açısından hem milli takım açısından ne kadar gidebilirsek Türkiye için, hepimiz için, kariyerimiz için çok önemli olabileceğini vurguluyor. Herkes birbirine saygılı sevgili. İnşallah en iyi şekilde başlarız İtalya maçıyla. Ülkemizi en iyi şekilde gururlandırmaya devam ederiz” dedi.
 

Editör: TE Bilisim