Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Gana basınından transfer iddiası geldi. Gana basını Joel Fameyeh’in Trabzonspor’un listesinde olduğunu yazdı. Rusya 2. Ligi ekiplerinden Orenburg forması giyen 24 yaşındaki forvet, bu sezon 36 maçta 13 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kulübüyle 1 sene kontratı kalan Fameyeh’in bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro civarında olduğu haberde yer aldı. Aynı zamanda Fameyeh, Gana Milli Takımı’ndan Ekuban’ın arkadaşı.

UMUT MU İSMAİL Mİ?

Sol bek transferi için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, yabancı kuralının 8+6 olması halinde yerli isimlere yönelecek. Bu anlamda iki oyuncu öne çıkıyor. Biri Fransa 2.Lig’de mücadele eden Le Havre’de forma giyen Milli oyuncu Umut Meraş diğeri de Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı. Umut Meraş konusunda Le Havre, Avrupa Şampiyonası sonrası kararını verecek. Umut Meraş transferinin maliyetinin yüksek olması halinde rota İsmail Köybaşı’na dönecek.

YABANCILARDA ESPINO ÖNDE

Az da olsa yabancı oyuncu kuralının geçen yıl ki haliyle devam etmesi adına umut var. Bu durumda Bordo-Mavili ekip, İspanya ekibi Cadiz’de forma giyen 29 yaşındaki sol bek Alfonso Espino’yu kadrosuna katmaya çalışacak. Kiralık olarak alınması gündemde olan oyuncu ve kulübü ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor. Alternatif olarak da Brezilya ekibi Sao Paoulo’dan Reinaldo ismi gündemde.

Editör: TE Bilisim