“KÜME DÜŞERİZ DİYE DÜŞÜNMEDİK”

Çaykur Rizespor’un başarılı kalecisi Tarık Çetin, yeni sezonda çok daha iyi bir takım izlettirmek istediklerini söyledi. Radyospor'da yayınlanan programa canlı bağlanan Tarık Çetin, “Geride bıraktığımız sezon küme düşeriz diye düşünmedik. Bülent Uygun ve ekibinin gelişiyle birlikte üst üste galibiyetler aldık. Ligde kalmayı hak ettik. Her teknik adamın farklı planları var. Bülent Uygun ve ekibi çok pozitif. Bize duydukları güveni aşıladılar. Her teknik adamın farklı dokunuşları var. Benim açımdan da durum öyle” dedi.

“İLK 11, MİLLİ TAKIM VE AVRUPA HAYALİM VAR”

Gökhan Akkan ile tatlı bir rekabet içinde olduklarını ifade eden Tarık Çetin, “Gökhan Akkan kendisini kanıtlamış iyi bir kaleci. Onunla rekabete girmek beni de yukarıya çıkardı. Oynadığım kulüpte en iyi şekilde oynamak istiyorum. Gelecek sezon daha yukarıya oynayacağız. Başarılı olmak, ilk 11'de yer almak, milli takım ve Avrupa'ya transfer olma hayalim var” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERECEĞİZ”

‘Yeni sezonda nasıl bir Rizespor göreceğiz?’ sorusuna TarıkÇetin, “Geçen sezon da farklı şanssızlıklar yaşadık. Gelecek sezon taraftarlarımıza daha üst düzeyde bir performans göstereceğimizin sözünü verebilirim. Yeni sezon bence daha da iyi bir Rizespor izlettireceğiz” şeklinde cevap verdi.

"ŞENOL GÜNEŞ KALECİLER İÇİN BİR AVANTAJ"

‘Şenol Güneş'in eski bir kaleci olması, milli takım kalecileri açısından bir avantaj mı?’ sorusu üzerine Tarık Çetin, “Rizespor'da mutluyum. İlk 11'de düzenli oynamak istiyorum. Sonrasında milli takımda yer almayı çok istiyorum. Şenol Güneş'in eski bir kaleci olması büyük şans. Milli Takım'daki kalecileri hepsi kaliteli. Hiçbirini ayırmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

“AVRUPA TÜRK KALECİLERİN KALİTESİNİ GÖRECEK”

Yeşil-Mavili eldiven son olarak şunları belirtti; “Milli takımımız, 10 yıl değil daha uzun yıllar kaleci konusunda sıkıntı çekmez. Ayrıca Avrupa'da Türk kalecilerin yer alacağını düşünüyorum. Avrupa Türk kalecilerin kalitesini görecek. Bu güzel mesleğe emek veren, verecek meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilisim