Bir basın grubunun sahip olduğu takımı TFF’ye şikayet edilmesini, grup altındaki çalışanları da rahatsız etti. O çalışanlardan biri olan Fatih Altaylı katıldığı televizyon programında Trabzonspor’u ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu hedef aldı.

Kasımpaşa Trabzonspor’a da kıyak yaptı derken ödenen parayı hibe ile karıştırdı ve Özer Hurmacı Transferini gündemde tutmaya çalıştı
.
Fatih Altaylı "Kasımpaşa geçmişte Trabzonspor'a da kıyak yaptı.'' diyerek şu ifadeleri kullandı; "Kasımpaşa geçmişte Trabzonspor'a da kıyak yaptı. Özer Hurmacı'yı alıp 4 sene parasını ödemediler, UEFA borçsuzluk kağıdı istedi. Turgay Ciner'le konuşmam için ricacı oldular. Turgay Ciner bana '4 senedir ödemiyorlar' dedi ama belgeyi verdi. Kasımpaşa kulübü, Özer Hurmacı için senden bonservis bedeli almayınca sesin çıkmaz. Aynısını Fenerbahçe'ye yapınca kaos.''

Ağaoğlu için hakarete varan sözler

Trabzonspor’un yaptığı kadro maliyetini düşürme çalışmalarını görmeyen ve yüksek maliyetli transfer yapan takımları unutan Altaylı, patronunu savunma adına Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’na da hakarete varan ifadeler kullandı.

Ahmet Ağaoğlu'nu klinik bir vakaya benzeten Altaylı, ''Tüm desteklere rağmen başarısız olan Trabzonspor yönetiminin hezeyanıdır bu. Ahmet Ağaoğlu klinik bir vaka. Türk sporunun içinde olmaması gereken bir adam. Spor ile tüm ilişkisi kesilmeli. Siyaset normal ötesi destek verdi, Ahmet Ağaoğlu beceremedi. Adam gibi yönetmiş olsan şampiyon olurdun. Ayrıca herkes borçlarını TL'ye dönerken, 'Nasılsa devlet arkamda, bol keseden harcarım' diyerek tedbir almamış. Trabzonspor'u batağa sürüklüyor." dedi.

Editör: TE Bilisim