Türkiye Futbol Federasyonunun ana sporsorluğunda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği 10.Orhan Kaynar futbol turnuvasının finali muhteşem oldu. Geçen yılın Şampiyonu Şampiyonspor ile birlikte Objektif takımları finalde karşı karşıya geldiler.

MSLEM halı sahasında oynanan Final müsabakası öncesinde geleneksel döner ayran ve tatlı ikramında bulunuldu, ardından ise Final müsabakasına geçildi. 

Vali de İzledi

Final maçını Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Seyfullah Kınalı, İl Jandarma Komutanı Halil Şen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, TFF Trabzon Bölge Müdürü Serdar Bali, TRT İl Müdürü Sami Serdar Şişman, TGC Başkanı Yusuf Turgut,  TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın,  merhum Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, kardeşi Mustafa Kaynar, çok sayıda davetli, gazeteciler ile yakınları takip etti. 

Kupanın Sahibi Şampiyonspor 

Haber61 ekibinden Doğan Alayoğlu, Tuncay Lakot ve Ali Altuntaş'ın da forma giydiği Şampiyonspor ile BİK il müdürü Muammer Mermertaş, Karadeniz Gazetesinden Yunus Mermertaş, DHA’dan Fatih Turan’ın formasını giydiği FC Objektif takımlarının karşı karşıya geldiği final maçını normal süresi 3-3 bitti. Karşılaşmada penaltı atışları sonucu 7-6 kazanan Şampiyonspor, kupanın sahibi oldu. Final maçının ardından iki takıma da kupaları ve ödülleri takdim edildi. Ödül törenin ardından ise iki takımın oyuncuları, katılımcılarla birlikte anı fotoğrafı çekildi.

Rahmetle Anıyorum

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, turnuvanın kapanışında tüm sporculara içişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mesajını getirdi. Soylu’nun finale katılmayı çok istediğini ancak meclisteki teskere görüşmelerinin uzadığını söyleyerek gelemediğini anımsattı ve Kaynar’ı rahmetle andı.

 Gol Kralı 

Orhan Kaynar Turnuvası'nda kupayı kucaklayan takım Şampiyonspor'da oynayan Haber61 TV Yayınlar Sorumlusu Tuncay Lakot da turnuvada 17 gole imza atarak turnuvanın gol kralı ünvanını kazandı. 
 
Editör: TE Bilisim