Lig Yeniden Başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Atiker Konyaspor’a elenen Trabzonspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü yine Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Kupadan elenmenin moral bozukluğunu üzerinden atmanın planlarını yapan Trabzonspor, ligde oynanacak olan Atiker Konyaspor maçına büyük önem veriyor. Futbolcuların talebi doğrultusunda Konya deplasmanına iki gün önceden gitme kararı alındı. Bordo-Mavili ekip bugün Konya’ya giderek kampa girecek. Teknik adam Rıza Çalımbay da tek hedeflerinin ligde oynayacakları Atiker Konyaspor maçını kazanmak olduğunu söyledi.

17 Final Maçı Var

Çalımbay, “Kolay kolay bir maça iki gün önceden gitmeyiz. Maçın değerini, kıymetini, her şeyini biliyoruz. Bir aksilik olmazsa tam kadro orada olacağız. Amacımız oradan galibiyetle ayrılmak. Tek düşüncemiz ligin sonunda Trabzonsporumuzu layık olduğu yere ulaştırmak. Bir sonraki hafta evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçı da çok önemli. Ancak Konya maçı bence daha önemli. Yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Oyuncularımın hepsi dört gözle bu maçı bekliyor. Herkesin elinden gelen her şeyi yapacağına inanıyoruz. Bizim için lig yeniden başlıyor. 17 final maçı var” dedi.
 
Editör: TE Bilisim