HAMŞİK, ÖMÜR VE UĞURCAN KADRODA YOKTU

 Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden İstanbul Riva’da devam ediyor. Daha önce ilk hazırlık maçını TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor ile oynayan ve 5-3 kazanan Bordo-Mavililer, ikinci hazırlık maçında dün de TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile karşılaştı. Kamp yapılan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri sahasında oynanan müsabakanın ilk 45 dakikasına Erce dışında tamamen as kadrosuyla çıkan Bordo-Mavililerde Trondsen yeniden sol bekte denenirken yeni transferlerden Peres ve Gervinho ilk 11’de başladı. Yeni sezon hazırlıklarına 3.Etaptan itibaren katılan Uğurcan Çakır, Marek Hamşik, Caleb Ekuban, Abdülkadir Ömür ve sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak ise maç kadrosunda yer almadı. Fırtına’da kaptan olarak sahaya Anthony Nwakaeme çıktı.

DJANINY SİFTAH YAPTI

 İlk 20 dakikası oldukça dengeli geçen mücadelede ilk tehlikeli pozisyon müsabakanın 16.dakikasında Bandırmaspor’dan geldi. Sol çaprazdan ceza sahası içerisine giren Caner, meşin yuvarlağı auta yolladı. Bu dakikadan sonra Trabzonspor maça ağırlığını koymaya başladı. Rakibi üzerinde baskısını hissettiren Bordo-Mavililer duran toplardaki tehlikeli ayağı Bakasetas’ın kestiği ortalarla da etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin 35.dakikasında Trondsen’in uzun pasında sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Djaniny, kaleciye zarif bir çalım atarak Bordo-Mavilileri 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

GENÇLER TAT VERMEDİ

İkinci yarıda ise 64.dakikaya kadar ilk yarıdaki kadrosuyla mücadele eden Bordo-Mavililer, bu dakikadan sonra ise Flavio ve Koita dışında 9 genç oyuncuyla mücadele etti. İlk yarıdaki göze hoş futbolundan uzak bir görüntü çizen Trabzonspor’da gençler tat vermedi. Skoru korumaya yönelik bir oyun çizen genç oyuncular,dikkat çekecek bir futbol sergileyemediler. Bu yarıda artan Bandırma atakları gol getirmezken ilk yarıdaki skoru koruyan Bordo-Mavililer mücadeleyi de 1-0 tamamladı ve ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. SALİH BIYIK

SAHA: RİVA

HAKEMLER: Çağdaş Altay**, Selim Şenöz**, Çağrı Yıldırım**

TRABZONSPOR: Erce**(Dk.64 Muhammet Taha*) , Peres**(Dk. 75 Serkan*), Hugo***(Dk.75 Hüseyin*), Edgar**(Dk.75 Atakan*), Trondsen**(Dk.64 Faruk Can*), Bakasetas**(Dk.64 Flavio*), Yunus**(Dk.64 Tunahan*), Berat**(Dk.75 Murat Cem*), Gervinho**(Dk.64 Yusuf*), Nwakaeme***(Dk.64 Koray*), Djaniny***(Dk.64 Koita*)

BANDIRMASPOR: Gökhan**(Dk.70 Veysel*) , Hakan**, Caner**(Dk.64 Süleyman*), Allyson**(Dk.85 Deniz*), Khaled**(Dk.64 Alpay*), Remi**(Dk.64 Akabueze*), Doğancan**(Dk.64 Selçuk*), Michel**, Burak**, Pote**(Dk.64 Fatih*), Keny**(Dk.64 Fatih*)

GOLLER: Dk. 35 Djaniny

Editör: TE Bilisim