Sturridge Dansını Yaptı
 
İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya kontrollü başlayan Trabzonspor, ilk 45 dakikanın son bölümlerinde kurduğu baskı ile rakibini bunalttı. 45+2.dakikada Avdijaj’ın savunma arkasına gönderdiği topla buluşan İngiliz yıldız Sturridge, çok temiz bir gol vuruşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
Norveçli Yine Sahnede
 
Müsabakanın 55.dakikasında Altay atağında Fernandes rakibini düşürünce Serkan Tokat penaltı noktasını gösterdi. Leandrinho’nun penaltı golü ile skor 1-1 oldu. Bu dakikadan sonra Ünal Karaman oyuna müdahale etti. Sturridge’in yerine 62’de oyuna giren Sörloth, 66’da Yusuf Sarı’nın mükemmel ortasında iyi yükseldi ve Altay kalecisi Cihan’ı çaresiz bıraktı. Sörloth’un golü ile Trabzonspor deplasmanda 2-1 öne geçti. Müsabakayı bu skorla kazanan Fırtına, rövanş için iyi bir avantaj yakaladı.  
 
STAT: İzmir Atatürk
 
HAKEMLER: Serkan Tokat**, Candaş Elbil**, Deniz Caner Özaral**
 
ALTAY: Cihan**, Mesut Can**, Cenk**, Erhan* (Dk.46 Paixao*), Gençer** (Dk.63 İbrahim*), Özgür**, Mustafa Uslu**, Andreas Tatos* (Dk.46 Hüsamettin*), Putsila**, Adamu Alhassan**, Leandrinho**
 
TRABZONSPOR: Erce Kardeşler***, Serkan Asan***, HüseyinTürkmen***, Fernandes***, Abdurrahim Dursun***, Abdulkadir Parmak***, Jose Sosa***, Yusuf Sarı*** (Dk.82 Obi Mikel**), Avdijaj***, Ekuban*** (Dk.70 Nwakaeme**), Sturridge*** (Dk.62 Sörloth***)

GOLLER: Dk.45+2 Sturridge, Dk.66 Sörloth (Trabzonspor), Dk.55 (P) Leandrinho (Altay)
 
SARI KARTLAR: Erhan, Cenk (Altay)
Editör: TE Bilisim