ŞİMDİ GÖZLER GÖZTEPE MAÇINDA

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor emin adımlarla hedefine ilerliyor. 9 haftası geride kalan ligde Fenerbahçe’yi Medical Park Stadı’nda 3-1’lik skorla mağlup ederek namağlup olarak liderliğe yükselen Trabzonspor’da moraller tavan yapmış durumda. Derbi zaferinin ardından Trabzonspor’da gözler Göztepe maçına çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan müsabakanın hazırlıklarına devam edecek olan Fırtına da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

AVRUPA’YI DA SALLADI

Bordo-Mavili ekip ayrıca Fenerbahçe galibiyeti ile yenilmezlik serisini 21 maça çıkararak Avrupa'da da adından söz ettirmeyi başardı. Bordo-Mavililer, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig baz alındığında devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi oldu. Fırtına, 11 galibiyet ve 10 beraberlik ile yoluna devam ediyor. Trabzonspor'u Liverpool (18), Napoli (17), Milan (13), Freiburg (8) ve Real Sociedad (8) takip ediyor.

AĞAOLU PRİMİ YÜKSELTTİ

Geçen sezon 9.haftada göreve başlayan teknik direktör Abdullah Avcı ile adeta farklı bir kimliğe bürünen Trabzonspor, tecrübeli teknik adam yönetiminde yalnızca 3 kez mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Şampiyonluk hedefine ulaşma adına adeta tek yürek olan Trabzonspor, yakalanan havayı sürdürmek istiyor. Bu arada Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun derbi sonrası soyunma odasına inerek 60 Bin TL olan galibiyet primini 100 Bin TL’ye çıkardığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim