TAKVİYE ŞART GÖZÜKÜYOR

Geçen yılın şampiyonu Trabzonspor, yeni sezona İstanbulspor galibiyeti ile başlamanın morali içinde. Şampiyonlar Ligi Gruplarına kalma adına Danimarka ekibi Kopenhag ile Play-Off maçı oynayacak olan Trabzonspor’un İstanbulspor maçında orta sahada sorun yaşadığı gözlendi. Özellikle Slovak yıldız Marek Hamşik’in sakatlanıp 1 ay sahalardan uzak kalacak olması da göz önüne alındığında orta sahaya takviye yapma adına harekete geçen Trabzonspor’un gündeminde 4 önemli isim var.

GÖZLER GRİLLİTSCH’TE

Fırtına, Alman ekibi Hoffenheim’den ayrılan Avusturyalı ön libero Florian Grillitsch ismine öncelik vermiş durumda. Aynı zamanda stoper olarak da görev yapabilmesinden ötürü teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği Grillitsch’in menajeri İstanbul’a davet edilmişti. 26 yaşındaki yıldız oyuncuya 1,5 Milyon Euro maaş, imza parası ve bonuslar içeren teklif yapılmış ve cevap bekleniyordu. İtalyan ekipleriyle de görüşme halinde olan Grillitsch’in alternatifleri de hazır.

LEMİNA ÇOK YAKIN

Bordo-Mavili ekibin, bir dönem Galatasaray forması da giyen Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina için de resmi girişimlere başladı. Fransa ekibi Nice’te forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile Trabzonspor’un anlaşmaya çok yakın olduğu ifade ediliyor. Süper Lig’i yakından tanıyan Lemina’nın transferi halinde Bordo-Mavili ekibe katkı sağlayabileceği konuşuluyor. Lemina’nın da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ifade edildi.

GUEYE VE XEKA DA GÜNDEMDE

Trabzonspor’un ilgilendiği isimlerden biri PSG’den ayrılacak olan Idrissa Gueye ve Lille’den ayrılan Portekizli yıldız Xeka. Her iki orta saha oyuncusu için de nabız yoklayan Bordo-Mavili ekip, Gueye ve Xeka’nın maliyetleri ile ilgili araştırma yaptı. Grillitsch ve Lemina transferlerinden sonuç çıkmaması halinde Gueyi ile Xeka’dan birinin kadroya katılması gündemde. Bu konuda teknik adam Abdullah Avcı’nın da gözü artık yollarda.

Editör: TE Bilisim