Çalımbay Herkesi Gördü

Milli maçlar nedeni ile lige verilen arada Antalya’da kampa giren Trabzonspor dün kampın son gününde Irak ekibi Naft Missan ile hazırlık maçı oynadı. Gelecek hafta sonu Medical Park Stadı’Nda Osmanlıspor ile oynanacak olan maçın provasını yapan Bordo-Mavili ekip müsabakayı Rodallega (P), Castillo, N’Doye ve Kamil Ahmet’in golleriyle 4-0 galip bitirdi. Kamp yapılan otelin sahasında oynanan karşılaşmayı Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen de saha kenarından izledi. 

Amacına Ulaştı

Teknik adam Rıza Çalımbay tüm oyunculara şans vermeye çalıştı. Antalya kampını, performans düşüklüğü yaşayan oyuncuları yeniden eski performanslarına geri dönmeleri adına planlayan teknik adam Rıza Çalımbay, kısa süre içinde bu amacına ulaşmış gözüküyor. Bugüne kadar çok fazla forma şansı bulamayan oyuncuları Antalya kampında yeniden kazanma adına girişimlerde bulunan Çalımbay, takımın havasını kısa süre içinde değiştirmişe benziyor. Bu tablonun bundan sonraki sürece olumlu yansıması bekleniyor.

Trabzonspor, Naft Missan karşısında Esteban** (Dk.85 Arda*), Pereira** (Dk.69 Tayyip Ebrar**), Furkan***, Hüseyin***, Mas** (Dk.80 Keita*), Kamil Ahmet***, Sosa**, Olcay**, Volkan**, Castillo*** (Dk.46 Bongonda**), Rodallega** (Dk.46 N’Doye**) kadrosu ile mücadele etti. Golleri ise 35’te (P) Rodallega, 43’te Castillo, 51’de N’Doye ve 58’de Kamil Ahmet kaydetti.
 
Editör: TE Bilisim