Sosa İle Özel Şut Çalışması

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, performansı ile büyülüyor. Barcelona’nın yıldızı Messi’ye benzetilen genç yıldız, Bursaspor maçındaki golü ile adeta futbolseverlerin gözünün pasını sildi. Genç yıldızın bu sezon ilginç bir istatistiği dikkat çekiyor. Abdülkadir Ömür’ün bu sezon Süper Lig'de attığı 3 golün 2'sini ceza sahası dışından attığı gözlendi. Abdülkadir Ömür’ün antrenmanların ardından Arjantinli yıldız Sosa ile özel olarak şut çalışması yaptığı öğrenildi.

Benfica’dan 20 Milyon Euro

Portekiz ekibi Benfica’nın sezon sonunda Abdülkadir Ömür’ün transferi için Trabzonspor’a resmi teklifte bulunacağı iddia ediliyor. Sezon başında Abdülkadir Ömür için 10 Milyon Euro’luk teklif yapan Benfica’nın teklifi kabul edilmemişti. Bu kez Portekiz ekibinin teklifi 20 Milyon Euro’ya çıkaracağı belirtiliyor. Abdülkadir Ömür, stil olarak kendisini İspanya’ya yakın gördüğünü, Barcelona’ya sempatisinin olduğunu açıklamıştı.

“Çok Hızlı Ve Tehlikeli”

İspanyol bir scout Christian Lopez, resmi twitter hesabından Abdülkadir Ömür’ün performansını yansıtan bir videosunu paylaşarak şu yorumda bulundu; “Abdülkadir Ömür, kuşkusuz Türkiye’nin en büyük yeteneklerinden biri. Bir liseli. Top sürme ve teknik şartları süper. İçeri katettiğinde genellikle rakip savunmalara çok fazla hasar verir. Çok hızlı ve çok tehlikeli bir oyuncu.” Bu arada Abdülkadir Ömür, artan performansı sonrası değerini de bir hayli katladı.
 
Editör: TE Bilisim