TRABZON’UN ALTIN ÇAĞI!

Süper Lig’de Trabzonspor Fırtınası esmeye devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile yeni bir hikaye yazmaya başlayan Bordo-Mavili ekip, zirve yarışında ezeli rakiplerinin ensesine yapışmış durumda. Son oynadığı 6 maçtan da zaferle ayrılarak bu sezon üst üste 6 maç kazanan tek takım olan Fırtına, galibiyet serisini sürdürmekte kararlı. Çok iyi bir hava yakalayan, kazanma alışkanlığını sürdüren Bordo-Mavili ekip, 45 puanla dördüncü sıradaki yerini korudu. Abdullah Avcı yönetiminde çıkılan 16 maçta 12’nci galibiyetine imza atan Trabzonspor’un 3 beraberlik, 1 de yenilgisi bulunuyor. 

İNSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Bordo-Mavili ekip, yükselişi ile ezeli rakiplerine de rahatsızlık vermeye devam ediyor. Kazanma alışkanlığı ile oyuncular daha da özgüvenli bir şekilde mücadele ediyor. Avcı ile pes etmemeyi öğrenen Trabzonspor kazandıkça Bordo-Mavili renklere gönül verenlerin de yüzü gülüyor. İnsanlar biraz olsun dertlerini unutuyor. Oyuncular arasında inanılmaz bir bağ kuruldu. Öğrencilerinin yüreklerine dokunan teknik adam Abdullah Avcı, çok farklı bir takım ortaya çıkardı. Adım adım hedefe yürüyen Trabzonspor, rakiplerine de korkuyu yaşatmaya başladı.

KAZANMA ALIŞKANLIĞI

Teknik Direktör Avcı, “Bütün hedefler her zaman yorucu olmuştur. Trabzonspor’un zaten genetiğinde yarışmak vardır. Geldiğimiz günden itibaren kazanma alışkanlığı dedik, bununla beraber hem oyunu hem oyuncuyu geliştirmek ve skor almak istiyorduk. Şu ana kadar bunu gerçekleştirdik. Lig eskiye göre yeni başladı. Bugün 16 maç kaldı. Her takımın yaşayabileceği gibi biz de kaybedebiliriz, sallanacağımız, dalgalanacağımız günler de olabilir. Orada da oyunu ve oyun gücünü en iyi şekilde yansıtıp yolumuza parça parça daha doğru olabilecek hedefe gitmek istiyoruz” dedi.
 

Editör: TE Bilisim