Süper Lig kariyeri çok iyi başlamayan ancak daha çok çalışıp lige adapte olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio’nun Gaziantep maçındaki performansı ayakta alkışlandı. 67.dakikada Bakasetas’ın golünde verdiği kafa pasının yanı sıra savunma ve hücumda yaptığı baskılarla rakibin oyununu bozan Flavio, performansı ile formayı bir daha bırakmayacağını gösterdi.

Bordo-Mavililerin Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio, Gaziantep maçında 69 kez topla buluşurken 53 pas denemesi yaptı. Yüzde 84.9'luk pas isabeti yakalayan Flavio, 3 kez ile takımın en çok rakipten top kapan ismi oldu. Flavio maç boyunca 1 şut denemesi yaptı ve 1 asistle takıma galibiyeti getiren golün hazırlayıcısı oldu.

Flavio, “Çok mutluyum. Trabzonspor ile beraber hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Trabzon şehrini mutlu ediyorsam, bu beni mutlu ediyor. 11'de olmak ya da yedek kulübesinde olmak önemli değil, hocamız bu güveni bize aşılamış durumda. Takımın kazanmasına da yardım edince bu bizi mutlu ediyor. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı ve ben de katkı yaptığım için mutluyum” dedi.

Editör: TE Bilisim