Geleceğin Yıldızı Olur
 
Genç ve tecrübeli oyuncuları kadrosuna katmaya çalışan Bordo-Mavili ekip, Marsilya’dan 20 yaşındaki sağ kanat Yusuf Sarı ve Wolsburg’un ikinci takımından 21 yaşındaki sağ bek Murat Sağlam’ı transfer etti. Bu oyuncular için resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Bordo-Mavililer, forvet transferi için de girişimlerine devam ediyor. Rodallega’nın gitme ihtimaline karşılık iki forvet oyuncusu almayı planlayan Bordo-Mavililer, girişimlerini sürdürüyor. Alınacak forvetlerden biri tecrübeli, diğeri genç olacak. Genç golcü konusunda gündemde iki isim var.
 
Lyon Ve Lizbon Da Devrede
 
İzleme Komitesi’nden Turgut Kural tarafından izlenen ve alınması yönünde rapor verilen Fas Ligi ekiplerinden Olympique Khouribga takımında forma giyen 23 yaşındaki oyuncu Khalid Hachadi gündeme alınmıştı. Fas Ligi’nde bu sezon 23 maçta 14 gol, 1 asistlik performans sergileyen Hachadi için ‘Geleceğin yıldızı’ olarak söz ediliyor. Lyon ve Sporting Lizbon’un Hachadi için Fas Kulübü’ne 600 Bin Euro bonservis ücreti teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor’un bu ücretin üzerine çıkması halinde Fas ekibinin transferde önceliği Bordo-Mavili ekibe vereceği belirtiliyor. Aksi taktirde Hachadi’nin Lyon veya Sporting Lizbon’dan birine satılacağı ifade ediliyor.
 
Alternatifler Hazır
 
Bordo-Mavililerin gündemindeki diğer golcü ise Ukrayna’da Lviv forması giyen 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Bruno Duarte. Brezilyalı oyuncu bu sezon 30 maçta 9 gol kaydetti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Brezilyalı golcüyü çok istediği belirtiliyor. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değerinin 700 Bin Euro olduğu gözlendi. Tecrübeli golcü konusunda ise gündemde Fransa ekibi Nimes’te forma giyen Faslı oyuncu Rachid Alioui vardı. Ancak 26 yaşındaki golcü oyuncu son anda Trabzonspor’a gelmekten vazgeçti. Bordo-Mavili ekip, tecrübeli golcü konusunda alternatif isimlere yönelmiş durumda. 
 
Editör: TE Bilisim