TRİBÜNLERİN AÇILACAK OLMASI AVANTAJ

İç transferde 10 futbolcuyla anlaşan, dış transferde de üç oyuncuyla sözleşme imzalayan Giresunspor, 44 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’de kalıcı olmanın hesaplarını yapıyor. Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, “Maçların belli bir kapasiteli olsa da seyircili oynanacak olması da her takıma olduğu gibi bize de ayrıca güç katacak, çünkü futbol seyirciyle güzel” dedi.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve belirledikleri oyuncularla görüşmeleri sonuçlandırma aşamasında olduklarını kaydeden Karaahmet, “Ancak TFF’nin 8+3 kararından sonra transfer politikamızda mecburen revizyona gittik. Ancak bu durum yerli futbolcuların kıymete binmesine yol açtı.  Daha makul rakamlara konuştuğumuz iki futbolcular ciddi anlamda artışa gitti. Biz orta noktada uyuşabileceğimiz futbolcularla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTAR SAHİP ÇIKMALI

Süper Lig’e yükselmekle Giresun’un 44 yıllık hasretine son verdiklerini ve tüm Giresunlular gibi bunun mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Karaahmet, “Artık tek hedefimiz önce bu ligde kalıcı olmak ardından da daha büyük hedefleri ulaşmaktır. Bu nedenle taraftarımızın maddi, manevi desteği çok önemli. Bu kapsamda satışa sunduğumuz ürünlerimize ve Loca ve kombineye ilgi göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DIABATE DEFTERİ KAPANMADI

Bu arada Giresunspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk ile anlaşmaya varan Yeşil-Beyazlı ekip, Başakşehir’in tecrübeli sol beki Aziz Behich konusunda da girişimlerini sürdürüyor. Çotanaklar, Trabzonspor’dan Malili sağ kanat oyuncusu Diabate konusunda da görüşmelerine devam ediyor. Mali konulardaki sıkıntıların çözülmesi bekleniyor. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da  başlayan Giresunspor, 16 Temmuz’dan sonra ikinci etap kamp çalışmalarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam edecek.

Editör: TE Bilisim