MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Trabzon 1.Amatör ekiplerinden Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi ve yönetim kurulu üyelerinden Burhan Karlankuş, Fatih Yıldızbaşoğlu, Şoförler Odası Başkanı Coşkun Kınalı, Haydar Aygün, Trabzon Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. Fatih Bülbül, Mesut Karlankuş, Semih Aygün, Sinan Söylemez, Hüseyin Erbay ve AK Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ile birlikte Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret ettiler.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİME SAHİBİZ

Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi yaptığı açıklamada, ”Araklı 1961 Spor Kulübü olarak güçlü bir yönetime sahibiz. Ortak akıl ve yönetim anlayışıyla birlikte Araklı’da futbolu zirveye taşıyacağız. Genç kardeşlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora kazandırmak ve kariyer hedeflerini belirlemelerini sağlamak en büyük gayemiz. Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi bizlere ve spor camiasına elinden geldiğince destek olmuş ve olmaya da devam etmektedir. İnşallah spor kulübümüzü hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETTEN MEMNUN OLDUM

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise spor camiasının her daim yanında olduğunu belirterek, ”Araklı 1961 Spor Kulübümüzün ziyaretlerinden son derece memnuniyet duydum. Araklı’dan birçok genç arkadaşımızı parlayan bir yıldız olarak sahalarda ve diğer platformlarda görüyoruz. Altyapıda birçok yetenekli genç kardeşimizin olduğunun bilincindeyiz ve bunun daha iyi ve sistematik bir hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kulüp başkanımız Yusuf Çebi’ye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim