KÖTÜ BAŞLADIK

Ligde çıktığı ilk iki maçından beraberlikle ayrılan ve 2 puanla 10.sırada bulunan TFF 3.Lig 2.Grup Trabzon temsilcisi Yomraspor’da Başkan Davut Atmaca, berabere kalınan Beyoğlu Yeni Çarşı maçı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul ekibi karşısında oynanan futboldan keyif aldıklarını ifade eden Başkan Atmaca, “Maça aslında kötü başladık. İlk yarıda istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. Soyunma odasına 1-0 yenik gittik” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Sözlerine devam eden Atmaca, “İkinci yarıda takım gerçek kimliğine büründü. İkinci yarı çok iyiydik. Birçok net gollük pozisyonlar yakaladık. Ama bunlardan sadece birini değerlendirdik. Arzumuz maçtan 3 puanla ayrılmaktı. Ancak sahadan 1 puanla yetinerek ayrıldık. Ama futboldan çok keyif aldık. Lig uzun bir maraton. Çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz” diye konuştu.

ÇINAR İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Yomraspor’da altyapı koordinatörü Coşkun Çınar’ın görevine son verildi. Başkan Davut Atmaca, Coşkun Çınar’ın bir alt yapı antrenörüne yakışmayacak davranışlar sergilediğini belirterek, “Yomraspor olarak böyle olayları asla tasvip etmeyiz. Bu nedenle yönetim olarak Coşkun Çınar’ın görevine son verme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim